Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Λάκης Γαβαλάς για την σεξουαλικότητα του: «Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο»

«Ξεκίνησα και πάλι από το μηδέν γιατί ένιωσα δυνατός από το απόθεμα σεβασμού»

Λάκης Γαβαλάς για την σεξουαλικότητα του: «Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο»
News 06.04.2021 15:37
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Τρίτης, ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μέσα σε όλα μίλησε και για την σεξουαλικότητα του.

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στο βιβλίο του που θα εκδοθεί, στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει αλλά και στην συνεισφορά του στη μόδα ενώ πριν λίγο καιρό έπεσε και θύμα ληστείας.

Λάκης Γαβαλάς για την σεξουαλικότητα του

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

«Γράφω βιβλίο για τη ζωή μου και από τον εκδοτικό οίκο ακούω τα καλύτερα. Για να γίνω αυτό που είμαι έχω περάσει πολλές στερήσεις και έχω δουλέψει σκληρά. Το βιβλίο που ετοιμάζω για τη ζωή μου θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο.

Έχω πρόταση από σκηνοθέτη το βιβλίο μου να γίνει ταινία. Νιώθω σαν ένα ελατήριο και είμαι γεμάτος ενέργεια. Αν δεν κάνω όσα κάνω νιώθω πως θα πέσω σε τέλμα.

«Μετά την οικονομική καταστροφή μου με ζήτησαν από την τηλεόραση για τις στιλιστικές μου απόψεις. Ξεκίνησα και πάλι από το μηδέν γιατί ένιωσα δυνατός από το απόθεμα σεβασμού των συνεργατών μου. Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο».

Λάκης Γαβαλάς: "Μπαίνει μέσα μου η θηλυκότητα..."

Καλεσμένος στο Dot βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος ήταν πολύ αποκαλυπτικός όσον αφορά την προσωπική του ζωή και τον τρόπο που διαχειρίζεται τους γύρω του.

«Εγώ θεωρώ ότι ο κόσμος μαζί μου παθαίνει βραχυκύκλωμα, πράγμα το οποίο δεν μου αρέσει. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος πολύ στάνταρ. Ξυπνάω το πρωί ως ατόφιο αρσενικό. Αγαπώ τις γυναίκες και μπαίνει μέσα μου η θηλυκότητα κατά την διάρκεια της ημέρας. Θα σου πω πως αισθάνομαι εγώ για να δώσω μια σωστή πληροφόρηση ανάλογα πως αισθάνεται ο καθένας.

Είναι φορές που έχω πάει σε εστιατόριο με φίλους ή και γκομενικά ακόμα και κοιτάζω μια υπέροχη γυναίκα και λέω γ@μ@τ@. Είχαμε μια παίχτρια και έλεγα του Κουδουνάρη (με κάνετε τώρα να λέω μυστικά) και του λέω ποια θέλεις για να ξέρω γιατί θέλω να είναι δική μου δηλαδή εγώ να την φλερτάρω και το εννοούσα με μία έννοια.

Και έχω πάει σε ένα εστιατόριο και παθαίνει κάτι το γκαρσόν που μας σερβίρει, ο κούκλαρος και μετά που κοντεύει δεν τον βλέπουμε και λέω που πήγε. Μου λένε αρρώστησε και τους λέω δώστε μου την διέυθυνσή του να τον πάω στο καλύτερο νοσοκομείο και να τον περιθάλψω σπίτι μου μετά. Δείτε γιατί δάκρυσε ο Λάκης στο My style rocks

Έτσι αισθάνθηκα και δεν έχω να δώσω λόγο σε κανέναν. Το γουστάρω τρελά. Δεν μοιράζω ποτέ όμως την σεξουαλική μου επιθυμία με τρίτο άτομο, σε αυτό είμαι απόλυτος. Κι αυτά που λέω είναι γιατί έχω διαβάσει λογοτεχνία, ποίηση γιατί για αν σαι θεατρικός πρέπει να το εμπεδώσεις το θέμα. Δεν σου δίνουν έτσι να κάνεις εκπομπή, πρέπει να έχεις περιεχόμενο κι εγώ το έχω και χαίρομαι για αυτό και το εκπαιδεύω καθημερινά.» εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λάκης Γαβαλάς: «Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Survivor 4»

Παπαγεωργίου για Γαβαλά: «Ήμουν από τους ανθρώπους που δεν είχα πληρωθεί από σόου σου»

Share