Νίκος Ψαρράς: «Μου έγινε παρατήρηση στην “Αγγελική” ότι είμαι πιο άγριος από τον Παπαζήση»

«Χαμογέλα είσαι καλός, είσαι θετικός ήρωας» ήταν η κύρια οδηγία που έλαβε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Ψαρράς: «Μου έγινε παρατήρηση στην “Αγγελική” ότι είμαι πιο άγριος από τον Παπαζήση»

Το πρωί της Τρίτης, ο Νίκος Ψαρράς μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και στον Δημήτρη Παπανώτα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον ρόλο του στην «Αγγελική».

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως έλαβε ως πρώτη οδηγία «Χαμογέλα είσαι καλός, είσαι θετικός ήρωας» ενώ αποκάλυψε και μερικές παρατηρήσεις που δέχτηκε.

Οι δηλώσεις του Νίκου Ψαρρά για την Αγγελική

«Μου έγινε, στην αρχή, παρατήρηση στην “Αγγελική” ότι είμαι πιο άγριος ακόμη κι από τον Ιωάννη Παπαζήση και ότι έπρεπε να χαμογελάω. Χαίρομαι που υποδύομαι τον Αντρέα, ο οποίος είναι ένα καλό παιδί»

Αναφερόμενος στην τηλεόραση είπε: «Μετά από χρόνια απραξίας βλέπω ότι ξαναρίχνουν πολλά λεφτά σε παραγωγές στην τηλεόραση, στην μυθοπλασία.

Η δουλειά μας πλήττεται από παντού. Είναι Ο.Κ. τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής, αλλά δεν αναφέρεται πουθενά ο πολιτισμός. Αν θες να καταστρέψεις έναν λαό, απαγόρευσε την τέχνη. Τους καλλιτέχνες μας συντηρεί ο κόσμος. Εάν δεν έλθει ο κόσμος να σε χειροκροτήσει παύεις να υπάρχεις».

Νίκος Ψαρράς για τον ρόλο του στην Αγγελική

Τι θα δούμε σήμερα, 6 Απριλίου, στην Αγγελική

Ο Νικόλας ειδοποιεί την αστυνομία και ο Μιχάλης συλλαμβάνεται, μαζί του και ο Αποστόλης με την Αγγελική γιατί προσπάθησαν να τον βοηθήσουν να διαφύγει. Ο Στέφανος το μαθαίνει και τα χάνει. Ο Μιχάλης, για να τους προστατέψει, ισχυρίζεται ότι βρίσκονταν εκεί γιατί προσπάθησαν να τον πείσουν να παραδοθεί. Με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα ο Θωμάς αμφιβάλλει για την αθωότητα του Μιχάλη και αυτό τον φέρνει σε ρήξη με τη Λένα, η οποία δεν μπορεί να του πλήρη αλήθεια για το τι συμβαίνει στο Μιχάλη και συμπεριφέρεται έτσι.

Αποφασίζει όμως να παραδεχτεί στην Αθηνά πως ο Μιχάλης ξέρει ότι είναι γιος του Αργυρού. Η Αθηνά φοβάται ότι ο Μιχάλης θα αποκαλύψει την αλήθεια στους γιους της και λέει στο Δημήτρη ότι για να αποφύγουν κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποσύρουν τις κατηγορίες.

Ο Δημήτρης αντιδρά και υποστηρίζει ότι πρέπει να τον βγάλουν από τη μέση. Η Αθηνά αγνοεί τις ενστάσεις του Δημήτρη κα επισκέπτεται το Μιχάλη στο κρατητήριο όπου και του κάνει μια πολύ δελεαστική πρόταση. Η Σοφία αποφασίζει να φύγει εντελώς από το κτήμα, αλλά και να παραιτηθεί από τη δουλειά, κάτι για το οποίο η Ιωάννα προσπαθεί να την μεταπείσει. Το σχέδιο του Χανδρινού και της Τζένης προχωράει, αλλά η Τζένη κρύβει από τον πατέρα της την αλήθεια για τη σχέση της με τον Παύλο.