Αγγελική: Ο Νίκος Ψαρράς θα συμμετέχει στα νέα επεισόδια της σειράς

Ποιος θα είναι ο ρόλος του;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγγελική: Ο Νίκος Ψαρράς θα συμμετέχει στα νέα επεισόδια της σειράς

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στην σειρά του ALPHA «Αγγελική» με τον Νίκο Ψαρρά να εισβάλλει στα επόμενα επεισόδια.

Νέα πρόσωπα πρόκειται να δούμε στην σειρά τα οποία μάλιστα να προκαλέσουν αναταράξεις στην οικογένεια των Αργυρών.

Ένα πρόσωπο που μπαίνει στα επόμενα επεισόδια και συγκεκριμένα στα μέσα του Φεβρουαρίου είναι ο Ανδρέας Δημητρίου, τον οποίο υποδύεται ο γνωστός και επιτυχημένος ηθοποιός, Νίκος Ψαρράς.

Ο ρόλος του Νίκου Ψαρρά - Ανδρέας Δημητρίου

Ο Ανδρέας Δημητρίου (Νίκος Ψαρράς) είναι το αφεντικό της Σοφίας (Δήμητρας Σιγάλα) στην καινούρια της δουλειά. Ευγενικός και επαγγελματικά χορτάτος άνθρωπος – έχει πετύχει πολλά, η εταιρία δημοσίων σχέσεων που διευθύνει πάει καλά. Είναι ελεύθερος, δεν παντρεύτηκε ποτέ, παρόλο που ήθελε.

Έχει πληγωθεί από μια μεγάλη του σχέση στο παρελθόν επειδή αυτός ήταν έτοιμος να κάνουν το επόμενο βήμα και να προσπαθήσουν για παιδί αλλά εκείνη δεν ήταν έτοιμη.

Συμβιβάστηκε επειδή την αγαπούσε και δεν ήθελε να τη χάσει, αλλά τελικά τον παράτησε. Ένα χρόνο μετά έμαθε ότι η ίδια γυναίκα είναι με κάποιον άλλον και περιμένουν παιδί. Πληγώθηκε αρκετά και από τότε αφοσιώθηκε στη δουλειά χωρίς να ανοίγεται σε πολλούς για τα προσωπικά του.

Η Σοφία θα γίνει ο λόγος που ο Αντρέας θα αρχίσει να ανοίγεται περισσότερο αλλά χωρίς να τολμάει να κάνει κάτι επειδή ξέρει ότι είναι παντρεμένη. Δείτε εδώ, στο μεταξύ, την συνέντευξη που παραχώρησε στο YOU!

Νίκος Ψαρράς

Λίγα λόγια για τον Νίκο Ψαρρά

Ο Νίκος Ψαρράς (γενν. Σοχός Θεσσαλονίκης 25 Σεπτεμβρίου 1971) είναι Έλληνας ηθοποιός.

Γεννήθηκε στο Σοχό του νομού Θεσσαλονίκης και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 1994 αποφοίτησε με άριστα από την Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) και κέρδισε την Υποτροφία Μελίνα Μερκούρη την ίδια χρονιά.

Η πρώτη του θεατρική εμφάνιση ήταν το 1991 στους "Δαιμονισμένους" που ανέβασε το ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Γιάννη Ιορδανίδη. Ο ίδιος σκηνοθέτης του εμπιστεύτηκε δύο ακόμα σημαντικούς ρόλους στο "Μοναχικό της Αλεξάνδρειας" το 1993 και στο "Πέρα από τ' αγάλματα" το 1994 στο περιθώριο των εκδηλώσεων των Δημήτριων.

Από το 1995 ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις είναι συμμετοχές στις σειρές "Ταύρος με Τοξότη" και "Γελοίον του πράγματος". Ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν το 1995 στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 "Πρόβα Νυφικού" στο ρόλο του Αλέξανδρου και σε σκηνοθεσία του Κώστα Κουτσομύτη.

Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με το Γιώργο Κιμούλη, στο "Μάκβεθ" του Σαίξπηρ. Έχει συμμετάσχει με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολλές κινηματογραφικές, θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Συμμετείχε στη τηλεοπτική σειρά του ΑNT1 "Μαύρος Ωκεανός" που προβλήθηκε το 2000.

Από το 1999 και για έξι χρόνια έμεινε στην Νέα Υόρκη, όπου με υποτροφία σπούδασε στο H.B. Studio και στο Stella Adler Conservatory με μια αντίστοιχη υποτροφία. Συμμετείχε σε δύο τηλεοπτικές παραγωγές, το Guiding Light και το One life to live.

Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2005, και πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά του Mega Channel "Οι μάγισσες της Σμύρνης" στο ρόλο του Κωνσταντίνου Καραμάνου, δίπλα στη Μαρία Τζομπανάκη, και σε σκηνοθεσία του Κώστα Κουτσομύτη.

Το 2007, συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Alpha TV "Αν μ' αγαπάς" και το 2008 ήταν πρωταγωνιστής στη σειρά του ίδιου καναλιού "Amore mio". Το 2020 ήταν μέλος των πρωταγωνιστών της τηλεοπτικής σειράς Άγριες Μέλισσες.