Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες από τον Πάρι Κασιδόκωστα και την Τάμτα

Πόσο κοστίζει το συγκλονιστικό look της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες από τον Πάρι Κασιδόκωστα και την Τάμτα

Χρειάζεται μεγάλη παρατηρητικότητα και ανάλυση στις κινήσεις του σώματος για να καταλάβει κανείς πως το εικονιζόμενο ζευγάρι στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU είναι η Τάμτα και ο σύντροφός της Πάρις Κασιδόκωστας.

Με μάσκες προστασίας, κουκούλα, σκούφο και γυαλιά ήταν πολύ δύσκολο να διακρίνει κανείς τους δύο ερωτευμένους. Με πλήρη αθλητική περιβολή, έκαναν πριν από λίγες μέρες τη συνηθισμένη τους βόλτα στην παραλία στο Καβούρι, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι που μένουν μαζί.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Περπάτησαν για αρκετή ώρα δίπλα στη θάλασσα, κουβεντιάζοντας, με εκείνον τις περισσότερες φορές να την κρατά στην αγκαλιά του μέχρι να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής. Ήρεμα και απλά, όπως άλλωστε είναι όλα στη ζωή τους τα τελευταία έξι χρόνια του δεσμού τους. Με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να μην είναι αυξημένες λόγω της πανδημίας και της καραντίνας, όλο αυτό το διάστημα περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο σπίτι είτε μαγειρεύοντας και βλέποντας ταινίες είτε παίζοντας τα αγαπημένα τους αθλήματα, με την τραγουδίστρια, μάλιστα, να έχει πολύ καλές επιδόσεις στο μπάσκετ παρά την μικροχειρουργική επέμβαση που έκανε πριν από λίγες ημέρες!

Φυσικά η μεγαλύτερη έννοια της Τάμτα είναι να αλλάξουν όλα στις αρχές του καλοκαιριού για να μπορέσει να κάνει κάποιες συναυλίες και συνεργασίες που τόσο επιθυμεί. Τα σχέδιά της είναι πολλά τόσο στη μουσική όσο και στην τηλεόραση, όπου έχει δείξει ότι τα καταφέρνει εξίσου καλά!

Αποκλειστικές φωτογραφίες Τάμτα - Πάρι

Τάμτα Κασιδόκωστας περιοδικό You

Τι φοράει η Τάμτα

H Tάμτα επέλεξε ροζ φόρμα (παρόμοια θα βρεις στα Puma Stores με €70 το hoodie και €80 το παντελόνι)

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί από σήμερα και κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ