Έκανε μικροεπέμβαση στο πόδι της η Τάμτα

Φωτογραφία από το κρεβάτι του χειρουργού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε μικροεπέμβαση στο πόδι της η Τάμτα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τάμτα θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στο ιατρείο του χειρουργού της προκειμένου να κάνει μία μικροεπέμβαση στο πόδι της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια φαίνεται πως βρέθηκε εκεί για μία επέμβαση ρουτίνας στο πόδι και συγκεκριμένα στον αστράγαλο, ωστόσο δεν ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους τι ακριβώς της συνέβη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως έδειχνε ευδιάθετη και ανακουφισμένη που τελείωσε με αυτή της την υποχρέωση. Θυμίζουμε μάλιστα πως πριν από λίγο καιρό η Τάμτα σε συνέντευξή της μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κατά τη συμμετοχή της στην Eurovision.

Οι αναρτήσεις της Τάμτα για την μικροεπέμβασή της

Τάμτα επέμβαση

«Θα έπρεπε να είχα μιλήσει και να είχα δράσει τότε…»

Η Τάμτα ήταν καλεσμένη στο Πάμε Δανάη και μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για τις καταγγελίες των τελευταίων δύο εβδομάδων.

Η ίδια αναφέρθηκε και σε προσωπικό επίπεδο λέγοντας πως όταν της είχαν συμβεί κάποια περίεργα πράγματα θα έπρεπε να είχε μιλήσει.

Οι δηλώσεις της Τάμτα

«Χάρηκα πάρα πολύ που οι γυναίκες μίλησαν. Υπάρχει και λύπη μέσα σε αυτό που συμβαίνει Άργησε ίσως πολύ και ήταν καιρός να βγουν πολλά στη φόρα, όχι για να στεναχωρηθούν οικογένειες, αλλά είναι ένα αναγκαίο κακό για να βάλουν κάποιοι άνθρωποι μυαλό και από εδώ και πέρα να σκεφτούν παραπάνω απ’ όσο σκεφτόντουσαν. Είμαι υπερβολικά υπερήφανη για όλες αυτές τις γυναίκες αλλά και τους άντρες που έχουν βγει και έχουν μιλήσει.

Συνέβαιναν κάποια πράγματα τα οποία κι έμενα με πείραζαν αλλά θεωρούσα ότι είναι δεδομένο. Μετά σκέφτεσαι και συνειδητοποιείς ότι αυτό δεν ήταν καθόλου δεδομένο και μιλάω περισσότερο σε σχέση με τη δουλειά. Ξαφνικά, έκανα ανάλυση όλων των γεγονότων που μπορεί να μου έχουν συμβεί και λέω “λάθος ήταν αυτό”, θα έπρεπε να είχα μιλήσει και να είχα δράσει τότε…

Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποιο σοβαρό λόγο να αναφερθώ στα συγκεκριμένα γεγονότα. Όλα ξεκινάνε από την παιδεία και το σπίτι γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι από κάπου έχουν εισπράξει όλη αυτή τη βία που ασκούν στους άλλους”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Τάμτα ενώ και ο Πάνος Βλάχος τοποθετήθηκε επί του θέματος.