Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ολυμπία Χοψονίδου: Σοκάρει με την αποκάλυψη της - «Μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου»

«Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου...»

Ολυμπία Χοψονίδου: Σοκάρει με την αποκάλυψη της -  «Μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου»
News 07.04.2021 10:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Ολυμπία Χοψονίδου προχώρησε σε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η όμορφη σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην υγεία της μετά τις έξι εγκυμοσύνες.

Η Ολυμπία μέσα σε όλα αποκάλυψε πως της έχουν πέσει μαλλιά, έχει προβλήματα με τα δόντια της, προσπαθεί με τα κιλά της και ταλαιπωρείται από έναν έντονο βήχα.

Η αποκάλυψη της Ολυμπίας Χοψονίδου

“Κοίτα εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτζόνες αλλά τίποτα.

Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά".

Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψη για προβλήματα υγείας

Ολυμπία Χοψονίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν δίνει συνεντεύξεις

Η Ολυμπία Χοψονίδου αρκετές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τις φίλους στιγμές από τη ζωή της αλλά σπανίως δίνει συνεντεύξεις. Η ίδια αποκάλυψε τον λόγο.

Σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων και απαντήσεων στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram η Ολυμπία, που πρόσφατα αποκάλυψε πως θα χαιρόταν να κάνει και ένα έβδομο παιδί, αφού ήδη έχει έξι παιδάκια με τον σύζυγό της και μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη, αποκάλυψε τον λόγο που δεν δίνει συνεντεύξεις.

Είναι γεγονός πως είναι λίγες οι φορές που έχει δώσει συνέντευξη τα τελευταία χρόνια και οι περισσότεροι πίστευαν πως αυτό συμβαίνει εξαιτίας της πολυάσχολης καθημερινότητας της.

Η ίδια όμως αποκάλυψε πως είναι απλά ντροπαλή. «Όσο και να σου φαίνεται περίεργο, ντρέπομαι. Προτιμώ τις ερωτήσεις εδώ…» έγραψε χαρακτηριστικά.

χοψονιδου συνεντευξεις

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στο γήπεδο η οικογένεια Χοψονίδου - Σπανούλη! Απίστευτα στιγμιότυπα

Ολυμπία Χοψονίδου: Απίστευτο τι έχει γράψει στον τοίχο του σπιτιού της!

Share