Mad Clip: Κλείνει τέσσερα χρόνια με την σύντροφο του

Η γλυκιά εξομολόγηση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Mad Clip: Κλείνει τέσσερα χρόνια με την σύντροφο του

Τέσσερα χρόνια κοινής πορείας και αγάπης κλείνει ο Mad Clip με την πανέμορφη κοπέλα του, με το αγαπημένο ζευγάρι να είναι πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ.

Ο δημοφιλής Έλληνας τράπερ έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία με τα τραγούδια του και τα επαγγελματικά του πάνε από το καλό στο καλύτερο και με τον ίδιο να ανακοινώνει και κάποια ευχάριστα νέα.

Εξίσου επιτυχία φυσικά υπάρχει και στα προσωπικά του, καθώς εδώ και χρόνια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Αρετής, της γλυκύτατης συντρόφου του.

Χθες λοιπόν, το αγαπημένο ζευγάρι γιόρτασε ην τέταρτη επέτειο της σχέσης του και ο ίδιος θέλησε να το μοιραστεί μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

Ο Mad Clip δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφίες και έγραψε: “4 years – 4 life”.

MadClip Κλείνει τέσσερα χρόνια με την σύντροφο του

Η εξομολόγηση του Mad Clip στη κοπέλα του - «Σ' αγαπάω μέχρι τον θάνατο!»

O Mad Clip δείχνει τρελά ερωτευμένος με την κοπέλα του, Αρετή, η οποία γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια της και ο τραγουδιστής της ευχήθηκε δημόσια με τον πιο γλυκό τρόπο.

Το ζευγάρι βιώνει την πιο ευτυχισμένη του περίοδο καθώς εδώ και τέσσερα χρόνια είναι αχώριστοι. Η σύντροφος του Mad Clip κλείνει σήμερα τα 23 και δεν κρύβει λεπτό τον έρωτα της για τον ίδιο.

Με αφορμή, έτσι, τα γενέθλια της ο Mad Clip δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Δεν σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευλογίες. Σε αγαπώ Αρετή ❤️❤️»

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του ζευγαριού:

Mad Clip με τη κοπέλα του Αρετή

Mad Clip μαζί με Αρετή

Αρετή κοπέλα του Mad Clip

Mad Clip Αρετή φιλί

TAGS