Big Brother: Ενδέχεται να αναλάβει την παρουσίαση ο Γιώργος Τσαλίκης

Τα σχόλια δικά σας...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Ενδέχεται να αναλάβει την παρουσίαση ο Γιώργος Τσαλίκης

To Big Brother 2 είναι γεγονός, αφού μάλιστα κυκλοφόρησε και το trailer! Ο ΣΚΑΙ βρίσκεται στην διαδικασία ανασυγκρότησης του προγράμματος καθώς δεν θέλει να επαναλάβει τα ίδια λάθη με πέρυσι!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε και συγκεκριμένα με πληροφορίες της Έλενας Πολυκάρπου ο τηλεοπτικός σταθμός έχει έρθει σε επαφή με τον Γιώργο Τσαλίκη για τον ρόλο του παρουσιαστή! Η τηλεφωνική τους συζήτηση ήταν πολύωρη αλλά δεν κατέληξε κάπου συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Το βιογραφικό του Γιώργου Τσαλίκη

Ο Γιώργος Τσαλίκης γεννήθηκε στη Στυλίδα στις 25 Οκτωβρίου του 1975. Γονείς του ο Βασίλης και η Ευγενία. Έχει σπουδάσει ιατρική στην Ρουμανία. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1998.

Ο Τσαλίκης έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια πλούσια δράση με κοινωνική ευαισθησία όπου του έχει ζητηθεί και παίρνοντας πολλές φορές ο ίδιος και οι συνεργάτες του πρωτοβουλίες για την διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων (χρηματική ενίσχυση άπορων μαθητών, συγκέντρωση χρημάτων για ιατρική αποκατάσταση παιδιών, χρήματα για ανέγερση και συντήρηση σχολείων για άτομα με ειδικές ανάγκες, ενίσχυση είδη δυνατών οργανισμών, οργανώσεων, συλλόγων, όπως Το Χαμόγελο του Παιδιού, ο σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο ‘Ελπίδα’, το ‘Μαζί για το Παιδί’ κ.ά.) Ο Γιώργος αναπτύσσει τη δράση του τις περισσότερες φορές αθόρυβα χωρίς να δίνει έμφαση στην δημοσιότητα, κάτι που εξάλλου κάνει και στην οικογενειακή του ζωή.

Την τελευταία τετραετία ενασχολείται ενεργά και με θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Περιστερίου με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη.