Εκτός εαυτού στο Ευτυχείτε η Κατερίνα Καινούργιου: "Είναι αισχρό και εγκληματικό!"

Το δημοσίευμα του περιοδικού YOU που έφερε θύελλα σχολιασμού και αντιδράσεων!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός εαυτού στο Ευτυχείτε η Κατερίνα Καινούργιου:

Το νέο τεύχος του περιοδικού YOU που κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα περίπτερα μεταξύ άλλων αποκλειστικών θεμάτων εμπεριέχει μια αποκαλυπτική συνέντευξη της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη, η οποία μιλά πρώτη φορά για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε, πρόβαλλαν απόσπασμα της συνέντευξης αυτής, που ανήκει στην δημοσιογράφο Κατερίνα Μπούσιου, και η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε σοκαρισμένη με τα όσα αναφέρθηκαν και τα όσα έζησε η πρώην παίκτρια του MasterChef.

Η αντίδραση και ο σχολιασμός της Κατερίνας Καινούργιου

Όλη η συνέντευξη της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη

Ταλαιπωρήθηκες αρκετά όταν βγαίνοντας αντιμετώπισες όλο αυτά τα σχόλια για εσένα;

'Ήταν τραγικό αυτό που έπρεπε να αντιμετωπίσω. Ο κόσμος είναι πολύ σκληρός κριτής. Αντιμετώπισα σχόλια του τύπου “να πάθεις καρκίνο και να σαπίσεις μόνη σου” 'Ήταν πολλά τα σχόλια αυτά του είδους. 'Έγραφαν σκληρά πράγματα αλλά δεν απαντούσα. Παρά μόνο μια φορά που έγραψα σε κάποιον πως θα αισθανόταν αν αυτό που μου εύχεται το πάθαινε ένας δικός του άνθρωπος. Δεν πήρα φυσικά ποτέ απάντηση. Βέβαια μου έχει τύχει κάποιος να με βρίζει και ένα χρόνο μετά ο ίδιος άνθρωπος να μου γράψει σχόλιο “τι όμορφη που είσαι” ή “τέλεια συνταγή Σπυριδούλα. Στο γαλακτομπούρεκο μπορώ να βάλω κανέλα;” (γέλια)

Το πιο σοβαρό πάντως που σου συνέβη αφορά το λεγόμενο ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε. 'Έχεις κινηθεί νομικά για αυτό;

Το έχει αναλάβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις καθυστερούν οι διαδικασίες. 'Έχω ανάμικτα συναισθήματα για αυτό που συνέβη. Με έριξε πολύ συναισθηματικά. Και συνέβη μάλιστα 40 ημέρες μετά το θάνατο του πατέρα μου. Το μόνο που θέλω είναι οι άνθρωποι να έχουν καλοσύνη μέσα τους. Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό σε έναν άνθρωπο; Γιατί να τον πονέσεις με αυτό τον τρόπο; Αυτό μόνο. Το έχω αφήσει πια πίσω μου όλο αυτό.