Το Πρωινό: Συνεχίζονται τα καρφιά Ουγγαρέζου σε Μαλέσκου - «Δεν πρόκειται να την ξεμπλοκάρω!»

Οι δύο εκπομπές συναντήθηκαν τηλεοπτικά και φυσικά οι μεταξύ τους σπόντες έκαναν την εμφάνιση τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το Πρωινό: Συνεχίζονται τα καρφιά Ουγγαρέζου σε Μαλέσκου - «Δεν πρόκειται να την ξεμπλοκάρω!»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ιωάννα Μαλέσκου συνδέθηκε με το Πρωινό και συναντήθηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά με την Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της, ενώ πριν μερικές μέρες το Love It ήταν εκτός αέρα λόγω κρουσμάτων.

Με χάρη γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών, οι δύο εκπομπές συναντήθηκαν και έτσι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, με την Ιωάννα μάλιστα να προτείνει στην Φαίη να έρθει καλεσμένη στην εκπομπή της.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρέπει να ξεμπλοκάρει την Ιωάννα Μαλέσκου στο Instagram, με την ίδια να σχολιάζει με χιούμορ: “Μόνο εμένα έχει μπλοκάρει ο Ουγγαρέζος; Καθίστε ρε παιδιά”.

Τότε, η παρουσιάστρια του Πρωινού ζήτησε από τον Δημήτρη να την ακολουθήσει, με τον ίδιο να απαντά: “Σόρρυ παιδιά αυτό δεν γίνεται. Δεν πρόκειται! Μας συνέδεσαν τις εκπομπές, όχι και τα Instagram μας!”.

Η τηλεοπτική συνάντηση Love It και Πρωινό

Ιωάννα Μαλέσκου: Απίστευτα "καρφιά" σε Παπαγεωργίου και Ουγγαρέζο

Πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή After Dark για την νέα σεζόν, βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια στην συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε και στην Ηλάνα Παπαγεωργίου, αλλά και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Αρχικά, απάντησε στα σχόλια που είχαν ακουστεί από την εκπομπή Pop Up για μία εμφάνισή της, αλλά και σε αυτά που ανέφερε για την τηλεοπτική της παρουσία ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Κάποιος που δεν είχε δει την εκπομπή μου και προβάλλοντας ένα απόσπασμα με blur, αυτομάτως σκεφτόταν ότι κάτι φάνηκε από το ρούχο μου. Άρα τι; Έκανα εκπομπή σχεδόν γυμνή με ένα ατύχημα; Αυτό δεν έγινε. Για εμένα κάποιοι κανόνες είναι πολύ σημαντικοί κι απαράβατοι. Είναι αντιδεοντολογικό και χτυπήματα κάτω από τις ζώνες. Και να είχε γίνει ένα ατύχημα τηλεοπτικά θα έπρεπε να προστατεύσεις κι ως γυναίκα κι ως άνθρωπος. Όχι να το βγάλεις στα μανταλάκια. Πόσο μάλλον όταν δεν έχει γίνει κάτι κι εσύ τι; Προσπαθείς να παραπλανήσεις; Όχι μόνο δεν τιμά εμένα αλλά και την ομάδα και τον σταθμό κι αυτό είναι μεγάλο φάουλ για εμένα.

Αυτό που δεν διευκρινίστηκε ποτέ με την συγκεκριμένη παρουσιάστρια, με την οποία δεν έχω καμία σχέση, δεν έχουμε γνωριστεί, με ενόχλησε ότι πρόβαλαν κάτι για να με κατηγορήσουν. Σε προσωπικό επίπεδο με ενόχλησε και κάποια πράγματα ξεπερνούν το μέτρο και κάποιοι δεν σκέφτονται ότι θα μπορούσαν να είναι στην δική μου θέση με την διαδρομή μου, την πορεία μου και την οικογένειά μου που εισπράττει τι; Είναι άσχημο αλλά για εμένα το θέμα θεωρείται λήξαν».

Ιωάννα Μαλέσκου after dark

Η απάντηση της Ιωάννα Μαλέσκου στον Ουγγαρέζο

«Είχε αναφέρει για εμένα και την Δανάη Μπάρκα ότι φοράμε στολή εργασίας. Με κρίνει ως τι; Ας σταματήσουμε να γινόμαστε τιμητές των πάντων. Ναι βάζω την στολή εργασίας μου γιατί είναι τα ρούχα μου αυτά. Θεωρώ πολύ άσχημο να προσπαθώ να μπω στα παπούτσια σου, στα μονοπάτια σου και στα βήματά σου χωρίς καν να είμαι εσύ. Δεν τα συζητώ αυτά με τους φίλους μου, ξεπερνώ το παρεϊστικο, το κεκλεισμένων των θυρών και το μοιράζομαι με τον κόσμο, που μπορεί να πει μωρέ λες αυτή η γυναίκα; Σε βάθος χρόνου όλα φαίνονται αλλά κάποια στιγμή γεμίζει ο ασκός του Αιόλου. Έχω απίστευτη υπομονή κι ανεκτικότητα αλλά κάποια στιγμή λες φτάνει ρε παιδί μου όταν εσύ δεν μπαίνεις σε τέτοια μονοπάτια και δεν είναι του χαρακτήρα σου. Εγώ ποτέ δεν θα κιτρινίσω.»