Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο Ορφέας Αυγουστίδης

Σε πελάγη ευτυχίας αυτός και η σύντροφός του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο Ορφέας Αυγουστίδης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από εχθές τόσο ο Ορφέας Αυγουστίδης όσο και η αγαπημένη του σύντροφος, Γεωργία αφού έγιναν γονείς για πρώτη φορά, σύμφωνα με την αποκάλυψη της εκπομπής Πάμε Δανάη στο Mega.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό πως η σύντροφός του είναι έγκυος αν και σε γενικές γραμμές προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ορφέας Αυγουστίδης παιδί

Η Δανάη Μπάρκα είπε σε κάποια στιγμή στην εκπομπή της:

«Έχω να σας πω μια ευχάριστη είδηση. Μου ήρθε μια πληροφορία ότι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος που είχαμε πει πάλι εδώ ότι η σύντροφός του περιμένει μωράκι, μου ήρθε μια πληροφορία σήμερα ότι χθες γέννησαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης. Να τους ζήσει, να είναι γερό, καλότυχο και να κυνηγάει πάντα τα όνειρά του».

Οι αποκαλύψεις του Ορφέα Αυγουστίδη για την σύντροφό του

Στο πλατό του Happy Day φιλοξενήθηκε το πρωινό της Τρίτης (06/10) ο Ορφέας Αυγουστίδης αποκαλύπτοντας στην Όλγα Λαφαζάνη την φάση που βρίσκεται αυτήν την στιγμή ερωτικά και επαγγελματικά.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την σχέση του, με τον πιο τρυφερό τρόπο που θα μπορούσε, για την συμμετοχή του σε νέο σίριαλ και τη σχέση του με τα social media.

Αναφορικά με την σχέση του, δήλωσε: «όταν είσαι με έναν άνθρωπο για χρόνια, προφανώς και είσαι γιατί κάποια πράγματα είναι ωραία που τα μοιράζεσαι. Κάποια κοινά έχεις βρει, κάπου αλλού που σου λείπει σε συμπληρώνει. Αυτό είναι μια ολόκληρη χημική αντίδραση. Μαζί τα ευχαριστιόμαστε όλα».

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για το αν θα συμμετάσχει τελικά στο νέο σίριαλ του MEGA ανέφερε «δεν ξέρω και γω να σας πω την αλήθεια. Πραγματικά δεν ξέρω. Τα πράγματα είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό για όλους. Φαντάζομαι ότι, ότι ξέρετε και εσείς, ξέρω και γω. Κάτι από αυτά που είχαν γραφτεί ήταν σωστό αλλά ήταν και πολύ νωρίς και μέσα στο καλοκαίρι. Μάλλον δεν ήταν και επίσημο γιατί αν ήταν θα είχα ενημερωθεί και εγώ».

Πρόσθεσε, επίσης: «ναι, έχω σκεφτεί να αλλάξω επάγγελμα για προσωπικούς, υπαρξιακούς λόγους και όχι οικονομικούς. Αναρωτιέμαι, βέβαια, τι άλλο θα μπορούσα να κάνω αν και δεν έχω δώσει ακόμα απάντηση. Δεν τα ξέρω όλα, δεν είναι όλα τοποθετημένα σε θέσεις».

Παράλληλα, ο Ορφέας Αυγουστίδης δήλωσε πως τη σχέση του με τα social media την διατηρεί σε αυστηρώς επαγγελματικό πλαίσιο ενώ δεν έχει δεχθεί - παραδόξως - ποτέ διαδικτυακό φλερτ από θαυμάστρια.

Ορφέας Αυγουστίδης με την κοπέλα του