Κατερίνα Καινούργιου: «Τσακώνομαι με τον Φίλιππο όταν δεν μου κάνει like στις φωτογραφίες»

«Πολλές φορές δεν μου κάνει like»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Τσακώνομαι με τον Φίλιππο όταν δεν μου κάνει like στις φωτογραφίες»

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως πολλές φορές τσακώνεται με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, γιατί ξεχνάει να της κάνει like στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη για τα γενέθλιά της στην οποία δεν έκανε like ο σύντροφός της. Στο σημείο αυτό η παρουσιάστρια τόνισε πως αυτό της έχει συμβεί και μάλιστα αποτελεί έναν από τους λόγους για τους οποίους συχνά έρχεται σε ρήξη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

«Γενικώς είναι ένας λόγος που τσακώνομαι με τον Φίλιππο. Πολλές φορές δεν μου κάνει like σε φωτογραφίες και του λέω "γιατί δεν μου έκανες σήμερα like;" και μου λέει "γιατί δεν την είδα την φωτογραφία"», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Φανερά εκνευρισμένη η Καινούργιου με την ανάρτηση της Σοφίας Μαργαρίτη για την εκπομπή της

Ο κακός χαμός έχει συμβεί από προχθές στην ελληνική showbiz! Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, το πρωί της Δευτέρας έπαιξε στον αέρα μια συνέντευξη που παραχώρησε η Σοφία Μαργαρίτη, στην οποία και αποκάλυψε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του πρώην συμπαίκτη της, Γιώργου Ασημακόπουλου.

Η παρουσιάστρια και το πάνελ σχολίασαν το περιστατικό αυτό και "κάρφωσαν" την Σοφία για την συμπεριφορά της. Εκείνη απάντησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και σήμερα το πρωί θέλησε να δώσει και την δική της απάντηση η Κατερίνα Καινούργιου για να κλείσει το θέμα.

“Εδώ είχε βγει η κουμπάρα της Σοφίας που είχε πει κάποια πράγματα και εμείς στηρίζαμε τη Σοφία. Την ώρα της εκπομπής είχε πάρει ο πρώην της Σοφίας και είπε ότι θέλει να βγει στον αέρα. Όταν βγάζεις έναν άνθρωπο στον αέρα δεν ξέρεις ακριβώς τι θα πει. Για αυητό και την επόμενη μέρα βγάλαμε τη μητέρα της. Και να θυμίσω ότι όλο αυτό ξεκίνησε από την ίδια τη Σοφία που είπε για τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι” είπε η παρουσιάστρια.