Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Αντίνοος Αλμπάνης

Πολύ ενθουσιασμένος μετά την πρώτη δόση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Αντίνοος Αλμπάνης

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αντίνοος Αλμπάνης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και δείχνει να είναι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανήκει στις ευπαθείς ομάδες μετά από τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, και έτσι έκλεισε το ραντεβού του για να κάνει το εμβόλιό του.

Με την ανάρτησή του στο Instagram έστειλε ένα δυνατό μήνυμα σε όλους τους followers του προκειμένου να κλείσουν όσοι μπορούν το δικό τους ραντεβού.

Η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Αντίνοος Αλμπάνης εμβόλιο

«Έχω δει το φόβο, τους καθετήρες στις φλέβες»

Με αφορμή τη παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου, ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε μια δημοσίευση στην οποία δίνει το δικό του μήνυμα αφού μιλήσει κι άλλες φορές για τη μάχη που έχει δώσει.

Θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα, αλλά και να ωθήσει τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν τακτικό έλεγχο, ο Αντίνοος Αλμπάνης έγραψε:

«Έχω δει τον φόβο, την αγωνία, τις λευκές μπλούζες, έχω δει τις σιωπηλές συσκέψεις, τον οίκτο, τη συγκατάβαση, έχω δει τα θεραπευτικά σχήματα, τους καθετήρες στις φλέβες, τους τομογράφους, έχω δει τον γυμνό μου ώμο, το οίδημα στο χέρι, το κατεστραμμένο μου δέρμα, τώρα όμως, την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, θέλω να δεις κάτι κι εσύ...

Εσύ, θέλω να δεις ότι δεν ντρέπομαι να δείξω την ασχήμια της αρρώστιας μου, θέλω να δεις ότι δεν έπαψα ποτέ να ονειρεύομαι, να εργάζομαι και να παράγω, θέλω να δεις ότι ακόμα και στα πιο βαθιά σκοτάδια μου άφηνα να μπαίνει φως, θέλω να δεις ότι δεν ξέχασα να αγαπάω, θέλω να δεις ότι δεν υπήρξα ποτέ μελλοθάνατος, θέλω να δεις ότι αν όλοι μας αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, οι πρόωροι θάνατοι από καρκίνο θα ελαττωθούν κατά 25%

εξετάσου τώρα, όχι για το τώρα, αλλά για τον επόμενο μεγάλο έρωτα, την επόμενη αγκαλιά, τα επόμενα μπάνια, το επόμενο χαμόγελο που θα συναντήσεις τυχαία στο δρόμο» είπε ο ηθοποιός ενώ και ο ράπερ Mike έστειλε το δικό του μήνυμα για αυτή τη μέρα.