Αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ράδιο Αρβύλα

«Θέλουμε την κατανόησή σας...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ράδιο Αρβύλα

Σε πολύ δύσκολη θέση έχει βρεθεί το Ράδιο Αρβύλα τις τελευταίες μέρες αφού σύμφωνα με την αποκάλυψη που έκανε στη σημερινή εκπομπή ο Αντώνης Κανάκης, έχουν αυξηθεί τα κρούσματα κορωνοϊού στους συντελεστές.

Ο παρουσιαστής τόνισε πως οκτώ άτομα από το van βρίσκονται εκτός, ενώ τη Δευτέρα είχε κάνει λόγο για έξι άτομα τα οποία είχαν βρεθεί θετικά στον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη για τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ράδιο Αρβύλα

«Θέλουμε την κατανόησή σας. Θα γίνουν διάφορα λάθη και σήμερα, όπως γίνονται και τις προηγούμενες ημέρες. Έχουμε εκτός οκτώ πολύ βασικούς μας συνεργάτες από το van λόγω κορονοϊού. Στέλνουμε χαιρετισμούς. Όλοι να είστε καλά παιδιά και πολύ σύντομα κοντά μας», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα της εκπομπής.

«Γίνεται χαμός, έχουμε αποδεκατιστεί»

Ο κορωνοϊός φαίνεται πως έχει χτυπήσει άσχημα την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και της ομάδα τους, Ράδιο Αρβύλα, με την εκπομπή να βγαίνει με δυσκολία στον αέρα.

Ο παρουσιαστής τόνισε πως στο πλατό βρίσκονται πολύ λίγα άτομα και πως η εκπομπή πια ξεκινάει με αρκετά προβλήματα. Χθες, Δευτέρα, ο Αντώνης Κανάκης είχε δηλώσει: «Θα σας εξηγήσουμε τι γίνεται... Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αλλά παραμένουμε στον αέρα. Πώς τα καταφέρνουμε... Έχουμε αρκετούς δικούς μας ανθρώπους οι οποίοι έχουν αρρωστήσει (από άσχετους λόγους). Κάποιοι είναι όμως μέσα στα κρούσματα του covid-19»

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως επιδεινώθηκαν τα πράγματα, και ο ίδιος είπε στην σημερινή εκπομπή: «Γίνεται χαμός, έχουμε αποδεκατιστεί. Είμαστε λιγότεροι, σήμερα είναι εκτός πλατό ακόμη ένας άνθρωπός μας. Θα την βγάλουμε και σήμερα την εκπομπή, θα την βγάλουμε και αύριο και μέρα με τη μέρα βλέπουμε πως θα πάει το πράγμα», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Ράδιο Αρβύλα κρούσματα κορωνοίου