Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Με το καρότσι και την γυναίκα του σε διαδήλωση

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Ανάμεσα στο πλήθος με μάσκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Με το καρότσι και την γυναίκα του σε διαδήλωση

Μια καινούρια ζωή ξεκίνησε τον τελευταίο χρόνο για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη! Όπως έγραψε και ο ίδιος, με αφορμή τα γενέθλιά του:

«44 γράφει το κοντέρ και νιώθω πώς ξεκινάω μαζί σου τη ζωή μου», καθώς καταλυτικός παράγοντας σε αυτή την αλλαγή είναι η γυναίκα της ζωής του και μητέρα του 9 μηνών γιου τους, Λένα Δρόσακη. Ο μικρός, που θα πάρει το όνομα Αναστάσιος από τον πατέρα του ηθοποιού, σίγουρα τους έχει αλλάξει τη ζωή, φωτίζοντας μικρές στιγμές της καθημερινότητας στο σπίτι. Δεν είναι τυχαίο πως, σε μια δύσκολη χρονιά για πολύ κόσμο, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δηλώνει πανευτυχής για τον ερχομό του γιου του και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Ως σωστός οικογενειάρχης, βέβαια, δεν αφήνει λεπτό το πλευρό της γυναίκας και του γιου του, παρά μόνο για τις ανάγκες της σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», όπου πρωταγωνιστεί. Και για του λόγου το αληθές, με την οικογένειά του τον είδαμε και σε πρόσφατο συλλαλητήριο ανθρώπων της Τέχνης, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την έναρξη των lockdowns - διάστημα κατά το οποίο έχουν λειτουργήσει ελάχιστα τα θέατρα. Ως ηθοποιοί και οι δύο, βρίσκονται πάντα μαζί σε τέτοιου είδους δράσεις και στηρίζουν συναδέλφους τους, που διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης περιοδικό you

Περισσότερο υλικό στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από την Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα

«Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου!»

Εννοείται πως το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε ό,τι αφορά σε δράσεις αλληλεγγύης, με τη Λένα Δροσάκη να πρωτοστατεί στο ελληνικό κίνημα #metoo ως μία από τις πρώτες γυναίκες που μίλησαν επώνυμα και, μαζί με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, κατήγγειλαν γνωστό ηθοποιό και πρωταγωνιστή για σεξουαλική παρενόχληση. Μόλις δημοσιοποίησε την καταγγελία της, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στήριξε ανοιχτά τη σύζυγό του λέγοντας: «Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου! Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου!»

Στο ίδιο τεύχος YOU υπάρχει και φωτογραφικό υλικό από ακόμα ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!