Ορφέας Αυγουστίδης - Μαρία Τζομπανάκη: Οι πρώτες δηλώσεις για το νεογέννητο

«Η μαμά μου το περίμενε πώς και πώς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ορφέας Αυγουστίδης - Μαρία Τζομπανάκη: Οι πρώτες δηλώσεις για το νεογέννητο

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο ηθοποιός, Ορφέας Αυγουστίδης και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, λίγες ώρες αργότερα από τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

«Ναι έγινα γιαγιά. Εγώ, βέβαια, σκέφτομαι πάντα τον Ορφέα, ότι ο Ορφέας έγινε πατέρας , ότι είναι με μια καταπληκτική γυναίκα, με ένα καταπληκτικό κορίτσι, η μάνα του παιδιού του είναι απίστευτο πλάσμα. Αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα. Εγώ χαίρομαι που γέννησα και μεγάλωσα αυτό το παιδί. Ποτέ δεν με στενοχώρησε ο Ορφέας», είπε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη.

«Το μωρό μοιάζει και στους δυο: και στη Γεωργία και στον Ορφέα. Εγώ ως μαμά βλέπω πολλά χαρακτηριστικά του Ορφέα. Τον ξαναβλέπω δηλαδή, αλλά είναι πιο όμορφος από τον Ορφέα», συμπλήρωσε.

Και αποκάλυψε: «Με ρώτησε και ο γιος μου πως θα με φωνάζει το μωρό και απάντησα “όπως θέλει”. Δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το όνομα του μωρού. Θα είναι ακόμη μια μεγάλη χαρά. Δεν ξέρω τι θα διαλέξουν, ένα όνομα που θα του ταιριάζει, που θα του πηγαίνει, όποιο κι αν είναι αυτό. Δεν ξέρουμε, όμως, ποιο θα είναι αυτό. Είμαστε διακριτικοί και δεν ρωτάμε».

Οι πρώτες δηλώσεις του Ορφέα Αυγουστίδη για το νεογέννητο

Από την άλλη ο Ορφέας Αυγουστίδης, μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου.

«Είμαστε πολύ καλά! Μιάμιση ημέρα μπαμπάς ίσον με μιάμιση ημέρα άυπνος. Είμαι σε μια κατάσταση είναι Πέμπτη πρωί, βράδυ; Πόσο σπουδαία στιγμή! Τόσο μεγάλο ξεκλείδωμα! Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο όλα αλλάζουν. Σας ευχαριστώ που ενδιαφέρεστε γι’ αυτό το γεγονός με τέτοια ηρεμία.

Είμαστε ακόμα στο Ρέα, έχουμε ακόμα μία ημέρα. Και η Γεωργία και ο μικρός είναι μια χαρά! Βγήκε 3,500 κιλά. Η Γεωργία θηλάζει. Η μαμά μου (Μαρία Τζομπανάκη) το περίμενε πώς και πώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.