Λίτσα Πατέρα για Μενεγάκη: «Θα κοίταξε τις ημέρες και θα έβαλε τις υπογραφές»

«Η Ελένη ξέρει πολύ καλά από αστρολογία, είναι καλύτερη και από μένα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα για Μενεγάκη: «Θα κοίταξε τις ημέρες και θα έβαλε τις υπογραφές»

Η ανακοίνωση του MEGA για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση από τον Σεπτέμβρη είναι θέμα συζήτησης σε όλες τις εκπομπές. Μάλιστα, το γεγονός σχολίασε και η Λίτσα Πατέρα στο Πρωινό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε αν οι μέρες που διανύουμε είναι καλές αστρολογικά, καθώς η παρουσιάστρια γνωρίζει από αστρολογία.

Όσα είπε η Λίτσα Πατέρα για την Μενεγάκη

Η Λίτσα Πατέρα λοιπόν απάντησε: «Δεν ξέρω τι έκανε η Ελένη Μενεγάκη, αλλά αυτές οι μέρες ήταν οι καλύτερες. Η Ελένη ξέρει πολύ καλά από αστρολογία, είναι καλύτερη και από μένα. Στα πρώτα χρόνια μου εκείνη με έβαλε να βγάλω το πρώτο μου βιβλίο. Η Ελένη ξέρει να ακούει και ξέρει πολύ καλά τις ημέρες. Αυτές είναι οι καλύτερες του Απριλίου. Αυτός ο Άρης Δίας κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα το οποίο είναι σημαντικό και πιστεύω πραγματικά ότι η Ελένη θα κοίταξε τις ημέρες και θα έβαλε τις υπογραφές».

Το σχόλιο της Μπάρκα για την επιστροφή της Μενεγάκη

«Έχω να σας ανακοινώσω ότι το Mega καλωσορίζει τη μία και μοναδική, Ελένη Μενεγάκη. Ήρθε η βασίλισσα, αυτό έχω να πω... Καλή αρχή και θετική ενέργεια. Είναι έγκυρο, κρατάω στα χέρια μου το Δελτίο Τύπου του καναλιού με το οποίο το Mega καλωσορίζει την Ελένη Μενεγάκη... Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες»