Ορφέας Αυγουστίδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου του

«Με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ορφέας Αυγουστίδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου του

Με μία ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ορφέας Αυγουστίδης θέλησε να καλωσορίσει στον κόσμο τον γιο του ο οποίος γεννήθηκε προχθές, γεμίζοντας τους γονείς του ευτυχία.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του με την γέννηση του παιδιού του, ενώ στην ανάρτησή του αναφέρθηκε στις αξίες της ζωής που δεν μπορούν να κρυφτούν με τίποτα. Μίλησε μάλιστα και με τα πιο υπέροχα λόγια για την σύντροφό του Γεωργία.

Η ανάρτηση του Ορφέα Αυγουστίδη για τη γέννηση του γιου του

«Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιώμαστε, η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω.

Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων.

Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι υπέροχοι ανθρώπου εδώ να μας φροντίζουν γιατί έχουμε πέσει στο πάτωμα και έχουμε γίνει βούτυρα από τη γλυκά και την αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ορφέας Αυγουστίδης γιος

«Η μαμά μου το περίμενε πώς και πώς»

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, λίγες ώρες αργότερα από τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

«Ναι έγινα γιαγιά. Εγώ, βέβαια, σκέφτομαι πάντα τον Ορφέα, ότι ο Ορφέας έγινε πατέρας , ότι είναι με μια καταπληκτική γυναίκα, με ένα καταπληκτικό κορίτσι, η μάνα του παιδιού του είναι απίστευτο πλάσμα. Αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα. Εγώ χαίρομαι που γέννησα και μεγάλωσα αυτό το παιδί. Ποτέ δεν με στενοχώρησε ο Ορφέας», είπε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη.

«Το μωρό μοιάζει και στους δυο: και στη Γεωργία και στον Ορφέα. Εγώ ως μαμά βλέπω πολλά χαρακτηριστικά του Ορφέα. Τον ξαναβλέπω δηλαδή, αλλά είναι πιο όμορφος από τον Ορφέα», συμπλήρωσε.

Και αποκάλυψε: «Με ρώτησε και ο γιος μου πως θα με φωνάζει το μωρό και απάντησα “όπως θέλει”. Δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το όνομα του μωρού. Θα είναι ακόμη μια μεγάλη χαρά. Δεν ξέρω τι θα διαλέξουν, ένα όνομα που θα του ταιριάζει, που θα του πηγαίνει, όποιο κι αν είναι αυτό. Δεν ξέρουμε, όμως, ποιο θα είναι αυτό. Είμαστε διακριτικοί και δεν ρωτάμε».