Το Καφέ της Χαράς: Και δεύτερη μέρα προβολής για τη σειρά του ΑΝΤ1

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το Καφέ της Χαράς: Και δεύτερη μέρα προβολής για τη σειρά του ΑΝΤ1

Αλλάζουν για μία ακόμη φορά οι μέρες προβολής του Καφέ της Χαράς αφού από εδώ και στο εξής θα βλέπουμε και δεύτερο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 μέσα στην εβδομάδα και συγκεκριμένα, κάθε Πέμπτη.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα στο Καφέ της Χαράς (8/4)

Ενώ η Σταυρούλα προσπαθεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι ο Φατσέας όχι μόνο την απάτησε, ενώ ήταν νιόπαντροι, αλλά αυτή η απιστία οδήγησε και στη γέννηση ενός παιδιού, και ενώ η Χαρά με τον Περίανδρο δυσκολεύονται να παραδεχτούν ότι δεν σταμάτησαν ποτέ να είναι ερωτευμένοι, μια περίεργη ιστορία ξεσπάει.

Η μαρμελάδα, στην οποία έβαλε από λάθος η Τασία το ποντικοφάρμακο, προορίζονταν για ένα ξενοδοχείο. Ο δικηγόρος του ξενοδοχείου έρχεται στο χωριό, απειλώντας με μηνύσεις όποιον ευθύνεται, εκτός αν αποζημιωθεί με ένα ιλιγγιώδες ποσό. Στην υπόθεση της δηλητηρίασης, εμπλέκονται ο Φατσέας, ο Θόδωρος, ο Όθων και φυσικά η Τασία. Μετά από παράκληση της Χαράς, και μόνο για χάρη της Τασίας, ο Περίανδρος «τα βρίσκει» με τον δικηγόρο και του καταβάλει ένα σεβαστό ποσό.

Η Άντζυ, όμως, που δεν ξέρει ότι ρυθμίστηκε το ζήτημα, όπως και κανένας εκτός από τον Περίανδρο και τη Χαρά, θέλοντας πάντα να κερδίσει την αγάπη και την αποδοχή του πατέρα της, Φατσέα, θα καταχραστεί ένα σοβαρό ποσό από το Δημαρχείο. Στην υπόθεση, θα εμπλέξει τον ανυποψίαστο Όθωνα, πουλώντας του έρωτα…

Στον ρόλο της Άντζυς η Όλγα Σκιαδαρέση

«Το τελευταίο επεισόδιο θα έχει συγκίνηση και λυπητερή απόχρωση»

Το πρωί της Τετάρτης, η Έφη Ρασσιά μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, ξεκαθάρισε πως δεν είναι ζευγάρι με τον Πάρη Σκαρτσολιά.

«Η μέρα του τελευταίου γυρίσματος ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη. Η τελευταία σκηνή ήταν με τη Ρένια Λουιζίδου, ήταν και χαμηλός ο φωτισμός και ήταν σαν μυσταγωγία, πολύ συγκινητικό. Στο τελευταίο γύρισμα όλοι βουρκώσαμε, αλλά κανένας δεν δάκρυσε. Δεν είχε την αίσθηση του αποχωρισμού, ήταν σαν πάρτι. Αποφασίσαμε από κοινού με τον Χάρη Ρώμα το επόμενο βήμα μου να είναι χώρια από εκείνον, οπότε δεν θα είμαι στη νέα του σειρά».

Η Έφη Ρασσιά αμέσως μετά πρόσθεσε: «Είμαι ο άνθρωπος που θα γυρίσει να τσεκάρει αν έχει κλειδώσει πέντε φορές. Στο γύρισμα με είχε πιάσει ο ύπνος όρθια την ώρα που με έβαφαν. Δεν το ‘χω καθόλου με τη μαγειρική. Πέρυσι μου είχαν ζητήσει ο Κρατερός και η Κατερίνα να συμμετάσχω στο διαγωνισμό μαγειρικής με τον Πάρη. Είπα ότι δεν μπορώ να βράσω ούτε αυγό και ο Κρατερός μου είπε να το δω σαν ευκαιρία να αναπτύξω τη μαγειρική μου πλευρά. Πήγα πριν δύο εβδομάδες να βράσω μακαρόνια και ήταν αποτυχία».

«Το τελευταίο επεισόδιο του Καφέ θα έχει συγκίνηση, χαρά και λυπητερή απόχρωση. Η Χαρά και η Βάλια θα είναι χαρούμενες, αλλά εγώ θα προτιμούσα στο τέλος η Βάλια να είναι μόνη της. Με τον Πάρη δεν είμαστε μαζί. Με τους φίλους μου είμαι πολύ τρυφερή, αλλά αν μου αρέσει κάποιος, δεν του μιλάω. Έχω κάνει υπέρβαση για τον έρωτα», κατέληξε η ηθοποιός.