Θύμα διαδικτυακής απάτης η Βάσω Λασκαράκη

Ενοχλημένη η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύμα διαδικτυακής απάτης η Βάσω Λασκαράκη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης και τους τόνισε να προσέξουν πολύ μην παραπλανηθούν από τον ψεύτικο λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί με το όνομά της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αγαπημένη ηθοποιός πέφτει θύμα απάτης στα social media. Αυτή τη φορά επιτήδειοι έφτιαξαν έναν λογαριασμό στο όνομά της και προσπάθησαν να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία από τους followers της.

Η ίδια έγραψε: «Είναι ψεύτικοι τέτοιοι λογαριασμοί. Μη δίνετε τα στοιχεία σας και μη βάζετε τις κάρτες σας αν σας ζητάνε χρήματα».

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Βάσω Λασκαράκη διαδικτυακή απάτη

«Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί με τον Λευτέρη Σουλτάτο! Και η Εύα θα το ήθελε πολύ»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός μίλησε για τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, για την κόρη της Εύα αλλά και για τα επαγγελματικά της βήματα.

«Προτάσεις έχουν γίνει για διάφορα κονσεπτ και για τον Λευτέρη και για τους δύο μαζί. Τα σκέφτεσαι όλα και κρίνεις πότε είναι κατάλληλο να γίνουν. Υπήρχαν διάφορα πράγματα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ένα κοινό πεδίο. Δεν συμφωνούσαμε και έκρινα ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Είναι κάτι ξένο για μένα. Θεώρησα ότι πρέπει να κάνω πάλι πίσω, όπως τα προηγούμενα χρόνια που είχα προτάσεις που δεν αφορούσαν την υποκριτική. Είμαι ευγνώμων που έχω προτάσεις αλλά δεν ήταν κάτι που μπορούσα να υποστηρίξω. Θέλω να είναι κάτι που είμαι σίγουρη». Όταν είσαι σε ένα σήριαλ, σε ένα θέατρο κρύβεσαι πίσω από ένα ρόλο. Στην τηλεόραση είσαι ο εαυτός σου. Το σκέφτομαι πολύ πριν το κάνω», δήλωσε αρχικά.

«Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί και η Εύα θα το ήθελε πολύ. Δεν νομίζω ότι έχω τελειώσει με τη μητρότητα, αλλά δεν ξέρεις η φύση τι θα αποφασίσει. Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι ή δεν με αφορά. Αν είναι να γίνει θα γίνει, αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει. Η Εύα το ζητάει πολύ.

Βιώνει την αδερφική σχέση μέσα από τα παιδιά που άνδρα μου με τα οποία έχει χτίσει μια σχέση μοναδική. Βέβαια πάντα το συζητάει ανοιχτά. Θέλει από εμένα ένα αδερφάκι και χαίρομαι που το εκφράζει και μου λέει αυτά που θέλει. Ακόμα και όταν θυμωμένη θα στο πετάξει τι την έχει πειράξει, το καταλαβαίνω και το λέει», εξομολογήθηκε και με αυτή την εμφάνιση διέψευσε πως είναι έγκυος.