Δύσκολες ώρες για τη Βάσω Λασκαράκη - Έπεσε θύμα απάτης

Η δημόσια έκκληση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τη Βάσω Λασκαράκη - Έπεσε θύμα απάτης

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Βάσω Λασκαράκη καθώς όπως ανακοίνωσε με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης όταν κάποιοι έφτιαξαν ένα ψεύτικο account στο όνομά της.

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερα προφίλ celebrities στο Instagram τα οποία ισχυρίζονται πως δίνουν δώρα και χρήματα στους followers τους.

Η Βάσω Λασκαράκη ενημέρωσε σήμερα τους διαδικτυακούς της φίλους πως υπάρχει ένας τέτοιος λογαριασμός ο οποίος επιδιώκει να πάρει τα χρήματα αυτών που συμμετέχουν στους διαγωνισμούς.

Μάλιστα, ζήτησε από τους followers της να μπλοκάρουν τον συγκεκριμένο λογαριασμό και να τον κάνουν αναφορά. Δείτε εδώ και μία ανάρτηση που έκανε χθες η Βάσω Λασκαράκη με την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς της φίλους.

Βάσω Λασκαράκη διαδικτυακή απάτη

Λευτέρης Σουλτάτος: Το μήνυμα που δέχτηκε ο σύζυγός της Λασκαράκη από τον αδερφό του - «Έπρεπε να τον δέρνω»

Ένα μήνυμα από τον αδερφό του δέχτηκε ο Λευτέρης Σουλτάτος, ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη. Αφορμή στάθηκε η συνταγή που μοιράστηκε ο σεφ στο Instagram.

Στο προφίλ του δημοσίευσε μια πεντανόστιμη συνταγή, με αποτέλεσμα ο Μανώλης Σουλτάτος, να μην μπορέσει να αντισταθεί και να... αντιδράσει.

«Όλα φοβερα!! Μου έτρεξαν τα σάλια τώρα που κάνω διατροφή... Απλά αν δεν θέλεις να σου μαζέψει η πέρσα και να ψηθεί ομοιόμορφα χάραξε γύρω γύρω σε οριζόντια και κάθετα», ήταν το μήνυμα του, με τον Λευτέρη Σουλτάτο να απαντάει δημόσια: «Αρχίσαμε τις παρατηρήσεις!!! Καλά λένε έπρεπε να τον δέρνω μικρό!».

Λευτέρης Σουλτάτος σύζυγος Λασκαράκη αδερφός

Δείτε ωστόσο τι τρώνε για βραδινό, Λασκαράκη και Σουλτάτος για να διατηρήσουν τα κιλά τους στην καραντίνα.

Αθηνά Οικονομάκου: Διαδικτυακός "πόλεμος" με τους κουμπάρους της, Λασκαράκη - Σουλτάτο για τις... πατάτες

Ένας χιουμοριστικός διαδικτυακός "πόλεμος" έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην Αθηνά Οικονομάκου και τον σύζυγο της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρη Σουλτάτο, για το ποιος κάνει τις πιο νόστιμες πατάτες τηγανιτές.

Και οι τρεις τους έχουν άφθονο χιούμορ και συχνά βλέπουμε να τρολάρει ο ένας τον άλλον, μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρούν στο Instagram.

Χθες λοιπόν, ο Λευτέρης Σουλτάτος στον προφίλ του, δημοσίευσε τις πατάτες που τηγάνισε και προκάλεσε όποιος μπορεί να φτιάξει καλύτερες από τις δικές του και να του το πει, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα έφτιαξε ολόκληρο δεντρόσπιτο στον κήπο του σπιτιού τους.

Έτσι, η Αθηνά Οικονομάκου, δέχτηκε την πρόκληση. Τώρα μόνο αναμένουμε τις... πατάτες της.

Αθηνά Οικονομάκου κουμπάροι Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Μιας και αναφερθήκαμε στον Λευτέρη Σουλτάτο, να σημειώσουμε πως όπως έγινε γνωστό το Σαββατοκύριακο, τον συνδέει μια άγνωστη "σχέση" με την παίκτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία έχει φέρει πολλές αντιδράσεις με την συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Ποια όμως είναι αυτή η σχέση;