Αυτό τρώνε για βραδινό Λασκαράκη - Σουλτάτος! Το γεύμα που τους διατηρεί στα κιλά τους...

Έτσι θα μείνουν σε φόρμα εν μέσω καραντίνας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτό τρώνε για βραδινό Λασκαράκη - Σουλτάτος! Το γεύμα που τους διατηρεί στα κιλά τους...

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος όπως παρατηρήσαμε, προσέχουν την διατροφή τους και θέλουν εν μέσω καραντίνας να διατηρήσουν τα κιλά τους ως έχουν. Για αυτό και για βραδινό τρώνε πολύ ελαφριά, όπως μάλιστα αποκάλυψαν και οι ίδιοι.

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz, που παρόλο που θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πολλά φορές έχει μοιραστεί στα social media στιγμές από την καθημερινότητα του.

Χθες το βράδυ λοιπόν, η Βάσω Λασκαράκη μας έδειξε το γεύμα που απόλαυσε με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, το οποίο είναι πολύ ελαφρύ και γεμάτο θρεπτικά συστατικά. Συγκεκριμένα, έφαγαν φρούτα μαζί με γιαούρτι.

Όπως έχουν πει και οι ειδικοί το βράδυ καλό θα είναι να μην τρώμε βαριά φαγητά, όχι μόνο γιατί δεν κάνει καλό στα κιλά μας, αλλά δεν κάνει καλό και στην υγεία μας. Βέβαια, από την διατροφή τους δεν λείπουν και οι τηγανιτές πατάτες για τις οποίες έγινε "πόλεμος" με την Αθηνά Οικονομάκου.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος διατροφή

Βάσω Λασκαράκη: Πήρε τις συνταγές του Σουλτάτου και μεγαλούργησε -Το ρομαντικό γεύμα τους

Η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να πειραματιστεί σήμερα και έτσι πήρε τις συνταγές του αγαπημένου της συζύγου, Λευτέρη Σουλτάτου, μπήκε στην κουζίνα της και μεγαλούργησε καθώς ετοίμασε ένα ρομαντικό γεύμα για σήμερα το μεσημέρι.

Μπορεί ο σεφ του σπιτιού να είναι ο Λευτέρης Σουλτάτος ωστόσο η Βάσω Λασκαράκη έχει δείξει πως είναι πολύ ικανή και πως στη μαγειρική σκίζει.

Για το λόγο αυτό, σήμερα άφησε τον αγαπημένο της να ξεκουραστεί και του μαγείρεψε ένα πλούσιο γεύμα. Άλλωστε τώρα που βρισκόμαστε σε lockdown, η ηθοποιός έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο και τον αφιερώνει στον άντρα της αλλά και στην κόρη της - δείτε εδώ ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την μικρή Εύα.

Αυτό είναι το ρομαντικό γεύμα που ετοίμασε η Βάσω Λασκαράκη με τις συνταγές του Λευτέρη Σουλτάτου

«Με όποιον δάσκαλο καθίσεις...», έγραψε η ηθοποιός πάνω στο στόρι που ανέβασε.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι