Νικολέττα Τσομπανίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο

«Μετά από κάθε δυσκολία πάντα γινόμαστε πιο δυνατοί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νικολέττα Τσομπανίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Το πρωί της Πέμπτης, η Νικολέττα Τσομπανίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει χωρίσει με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, λίγους μήνες μετά το τέλος του Bachelor.

«Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Ο Παναγιώτης ήταν πολύ ενθουσιασμένος στην αρχή όταν βγήκαμε. Ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του, ήταν πραγματικά πολύ όμορφα αλλά δεν είχε happy ending δυστυχώς.

Παρόλα αυτά είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξα άτομα και έχουμε σχέδια για το μέλλον, οπότε ίσως η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Δεν μετανιώνω όσα έζησα, θα το ξαναέκανα αν μου δινόταν η ευκαιρία και κρατάω μόνο τα καλά», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Τσομπανίδου, αν και θυμίζουμε πως το YouWeekly.gr σας είχε κάνει την αποκάλυψη για τον χωρισμό ήδη από την Τετάρτη.

Η ανάρτηση της Νικολέττας Τσομπανίδου μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

«Μετά από κάθε δυσκολία πάντα γινόμαστε πιο δυνατοί ! Κάπως έτσι κλείνει ένα κεφάλαιο για εμένα και ξεκινάει ένα καινούργιο ταξίδι , με την αγάπη και την στήριξη την δίκη σας ! Η αγάπη μου για εσάς είναι απερίγραπτη ! Να θυμάστε ότι για κάποιο λόγο γίνονται όλα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Νικολέττα Τσομπανίδου Παναγιώτης Βασιλάκος χωρισμός

«Με άλλες προσδοκίες ήρθα στην Αθήνα, αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα»

Στο Happy Day η Νικολέττα Τσομπανίδου, ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο, έπειτα από περίπου 4 μήνες που έγινε ο τελικός του Bachelor και την επέλεξε ως την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν είχε χαρούμενο τέλος, καθώς τράβηξαν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, με την νεαρή Θεσσαλονικιά να ανακοινώνει πως είναι πλέον και οι δυο ελεύθεροι.

Μετά λοιπόν τις δηλώσεις της στην εκπομπή, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ξεκινάει ένα καινούργιο βήμα για εμένα. Σας έχω πει ότι ετοιμάζω ένα καινούργιο project. Όλο αυτό προήλθε από την αγάπη τη δική σας και την στήριξη της δική σας και σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου. Επίσης μίλησα για το γεγονός ότι δεν είμαι πλέον μαζί με τον Παναγιώτη. Δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα περιμένεις πάντα. Με άλλες προσδοκίες ήρθα στην Αθήνα, αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. Τέλος πάντων έχω μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα και σχεδιάζω πολλά πράγματα», είπε η Νικολέττα Τσομπανίδου.