Νικολέττα Τσομπανίδου: Ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Βασιλάκο 4 μήνες μετά το τέλος του Bachelor

«Δεν είχε happy ending δυστυχώς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νικολέττα Τσομπανίδου: Ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Βασιλάκο 4 μήνες μετά το τέλος του Bachelor

Πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε το χωρισμό της Νικολέττας Τσομπανίδου και του Παναγιώτη Βασιλάκου, περίπου 4 μήνες μετά τον τελικό του Bachelor στον ALPHA.

Η νεαρή Θεσσαλονικιά που είχε νοσήσει μάλιστα από κορωνοϊό, επιβεβαίωσε το χωρισμό τους, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, σήμερα 8/4.

«Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Ο Παναγιώτης ήταν πολύ ενθουσιασμένος στην αρχή όταν βγήκαμε. Ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του, ήταν πραγματικά πολύ όμορφα αλλά δεν είχε happy ending δυστυχώς. Παρόλα αυτά είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξα άτομα και έχουμε σχέδια για το μέλλον, οπότε ίσως η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Δεν μετανιώνω όσα έζησα, θα το ξαναέκανα αν μου δινόταν η ευκαιρία και κρατάω μόνο τα καλά», είπε η Νικολέττα Τσομπανίδου.

Έτσι αντέδρασε η Νικολέττα μόλις της ανακοίνωσε ο Βασιλάκος ότι θα παρουσιάζει το The Battle of Couples

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος παρουσιάζει το νέο ριάλιτι του ALPHA, Battle of Couples. Πως αντέδρασε λέτε η σύντροφος του, Νικολέττα Τσομπανίδου;

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor ήταν καλεσμένος πριν από λίγες μέρες στο Happy Day και αποκάλυψε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή όλο το παρασκήνιο γύρω από την Μάχη Των Ζευγαριών.

Με την Σάσα Σταμάτη συμπαρουσιάστρια του, ο Παναγιώτης ανέφερε πως πρόκειται να δούμε έναν πραγματικό «πόλεμο» ανάμεσα στα επιλεγόμενα ζευγάρια τα οποία θα έχουν ως μοναδικό όπλο την αγάπη και το πείσμα τους.

Μέσα σε όλα φυσικά, η παρουσιάστρια τον ρώτησε πως αντέδρασε η αγαπημένη του, Νικόλ, μόλις της ανακοίνωσε το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Τότε ο Παναγιώτης την «έδωσε» στεγνά αναφέροντας πως είπε την κλασική πλέον ατάκα της, «Θα τρελαθώ» με τον ίδιο και την Σταματίνα να ξεσπούν σε γέλια.

Φυσικά, ο Βασιλάκος επισήμανε πως η Νικόλ χάρηκε πολύ με το νέο αυτό πρότζεκτ που πρόκειται να λάβει ο αγαπημένος της και πως του εύχεται μονάχα τα καλύτερα.

The Battle of Couples παναγιώτης βασιλάκος