Πένθος στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά

Ένα χρόνο μετά το θάνατο του ηθοποιού! Η αποκάλυψη της κόρης του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πένθος στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά

Στο πένθος βυθίστηκε ξανά η οικογένεια του Κώστα Βουτσά, ένα χρόνο περίπου μετά το θάνατο του ηθοποιού. Την αποκάλυψη έκανε η κόρη του, Σάντρα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, όπου μίλησε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την απώλεια του.

Μάλιστα, στη μεσημεριανή εκπομπή έγινε γνωστό πως ένα χρόνο μετά τον θάνατο του, η οικογένειά του βυθίστηκε ξανά στο πένθος.

«Είχαμε προγραμματίσει να έχουμε και την αδελφή του την Ελένη και είπα στην αρχή της εκπομπής συλλυπητήρια γιατί έχασε τον άντρα της αλλά σήμερα δεν θα μπορούσε να λείψει από την παρέα μας», είπε στην αρχή η Ζήνα Κουτσελίνη

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια επικοινώνησε τηλεφωνικά με την αδελφή του Κώστα Βουτσά, Ελένη και είπε: «Γλυκιά μου ξέρω είναι δύσκολες αυτές οι ημέρες για εσένα συλλυπητήρια και για τον άντρα σου…».

«Η δεύτερη σύζυγός του κράτησε όλους τους συλλεκτικούς πίνακες του Κώστα Βουτσά»

Η Σάντρα Βουτσά, φανερά ενοχλημένη με το συγκεκριμένο ζήτημα, την χαρακτήρισε «θρασύδειλη» και εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ μίλησε και για την απεριόριστη αγάπη που είχε η Αλίκη Κατσαβού για τον πατέρα της.

«Ενώ είχε πάρει τους πίνακες για να τους φυλάξει και να τους δώσει στη συνέχεια στα παιδιά του, τώρα δεν τους δίνει. Λέει ότι είναι δικοί της. Με εξοργίζει αυτή η συμπεριφορά. Δεν μπορώ τους θρασύδειλους», είπε αρχικά η κόρη του ηθοποιού.

Στην εκπομπή μίλησε και η αδερφή του αείμνηστου ηθοποιού, Ελένη Βουτσά η οποία επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος εξέφραζε διαρκώς την επιθυμία του να αφήσει στα παιδιά του τη μεγάλη συλλογή αξίας.

«Δεν υπήρχε περίπτωση ,αν υπήρχαν αυτά τα πράγματα στα χέρια της Αλίκης αυτή να έκανε κάτι τέτοιο. Η Αλίκη αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μου», είπε χαρακτηριστικά η Σάντρα Βουτσά.