Αλίκη Κατσαβού: Η συγκινητική ανάρτηση με τον Κώστα και τον Φοίβο Βουτσά

Θα ραγίσει η καρδιά σας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλίκη Κατσαβού: Η συγκινητική ανάρτηση με τον Κώστα και τον Φοίβο Βουτσά

Η Αλίκη Κατσαβού κάνει συχνές αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram που αφορούν τον αγαπημένο Κώστα Βουτσά, παρόλο που έχει φύγει εδώ και ένα χρόνο από τη ζωή. Η σύζυγός του δεν τον ξεχνάει λεπτό και το αποδεικνύει καθημερινά.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από το Μάρτη του 2019, όπου ο Κώστας Βουτσάς αγκαλιάζει τον γιο του.

Η φωτογραφία είναι πολύ τρυφερή και συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς

«Όταν άρχισε να βγαίνει αυτή η ιστορία στο φως σκέφτηκα ότι αν ο Κώστας Βουτσάς ζούσε θα είχε πολύ σημαντικά πράγματα να πει. Ο Κώστας τιμούσε και αγαπούσε τη γυναίκα. Ξέρω μια ιστορία με έναν μεγάλο πρωταγωνιστή που δεν είναι πια στη ζωή και τον είχε πιάσει από το πέτο -επειδή είχε στείλει μια κοπέλα να τον περιμένει στο καμαρίνι του- και του είπε:

Τι θα καταλάβεις αν πας μαζί της όταν αυτή σου ζητάει δουλειά; Πώς είναι δυνατόν να το κάνεις αυτό σε ένα πλάσμα που έρχεται και σου ζητά δουλειά. Τι ευχαρίστηση μπορεί να σου φέρει;”. Αυτός ήταν ο Κώστας, θα είχε πολλά να πει αν ζούσε τώρα», είχε πει σε συνέντευξη της η Αλίκη Κατσαβού.

Αλίκη Κατσαβού: Η συγκινητική ανάρτηση για το μνημόσυνο του Κώστα Βουτσά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Αλίκη Κατσαβού ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία από το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της σύζυγος, Κώστας Βουτσάς.

Η ηθοποιός μαζί με τον γιο της, τον μικρό Φοίβο, ο οποίος δηλώνει πολύ περήφανος για τον μπαμπά του, συναντήθηκε με συνεργάτες και φίλους του προκειμένου να πραγματοποιήσει το μνημόσυνο.

Φυσικά όλοι φορούσαν μάσκες και τηρούσαν τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του ιού.

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς μνημόσυνο