Αλίκη Κατσαβού: Συγκινούν τα λόγια του μικρού Φοίβου Βουτσά - «Ο μπαμπάς μου ήταν σπουδαίος»

Η τρυφερή ανάρτηση της συζύγου του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλίκη Κατσαβού: Συγκινούν τα λόγια του μικρού Φοίβου Βουτσά - «Ο μπαμπάς μου ήταν σπουδαίος»

Η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση με αφορμή την αυριανή μέρα, καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» ο ηθοποιός.

Η ίδια πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινή της ζωή, όπως τότε που πήγε στο Ζάππειο με τον γιο της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αναρτά παλιές φωτογραφίες με τον αείμνηστο Κώστα Βούτσα.

Το ίδιο έκανε και σήμερα, με την Αλίκη Κατσαβού να δημοσιεύει μια οικογενειακή φωτογραφία, με τα συγκινητικά λόγια ο λέει ο μικρός Φοίβος, όταν τον ρωτούν για τον πατέρα του.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: “Όταν ρωτούν τον Φοίβο: “ξέρεις τι ήταν ο μπαμπάς σου;” απαντά “σπουδαίος”, με αυτήν την απλότητα των παιδιών που οι λέξεις δεν έχουν ακόμα βάρος, αλλά βρίσκουν πάντα τις κατάλληλες για να πουν”.

Αλίκη Κατσαβού ανάρτηση

Αλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας είχε πιάσει από τον πέτο ηθοποιό που ζήτησε σε κοπέλα να πάει στο καμαρίνι του»

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως κάποτε, ο Κώστας Βουτσάς είχε πιάσει από το πέτο έναν συμπρωταγωνιστή του, επειδή ζήτησε σε μία κοπέλα να τον περιμένει στο καμαρίνι του.

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως ο Κώστας Βουτσάς εκτιμούσε πολύ τις γυναίκες και πως αν ζούσε σήμερα για να δει όσα συμβαίνουν στον χώρο του θέατρου, θα έκανε σημαντικές αποκαλύψεις.

Η Αλίκη Κατσαβού δε σταματάει να δείχνει την μεγάλη εκτίμηση που είχε στον σύζυγό της, ενώ πριν από κάποιες εβδομάδες είχε συγκινήσει ιδιαίτερα με την ανάρτησή της για τα γενέθλιά του.

«Όταν άρχισε να βγαίνει αυτή η ιστορία στο φως σκέφτηκα ότι αν ο Κώστας Βουτσάς ζούσε θα είχε πολύ σημαντικά πράγματα να πει. Ο Κώστας τιμούσε και αγαπούσε τη γυναίκα. Ξέρω μια ιστορία με έναν μεγάλο πρωταγωνιστή που δεν είναι πια στη ζωή και τον είχε πιάσει από το πέτο -επειδή είχε στείλει μια κοπέλα να τον περιμένει στο καμαρίνι του- και του είπε:

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς

“Τι θα καταλάβεις αν πας μαζί της όταν αυτή σου ζητάει δουλειά; Πώς είναι δυνατόν να το κάνεις αυτό σε ένα πλάσμα που έρχεται και σου ζητά δουλειά. Τι ευχαρίστηση μπορεί να σου φέρει;”. Αυτός ήταν ο Κώστας, θα είχε πολλά να πει αν ζούσε τώρα».