Βόλτα στο Ζάππειο η Αλίκη Κατσαβού με τον μικρό Φοίβο

Βγήκαν για τρέξιμο και για παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βόλτα στο Ζάππειο η Αλίκη Κατσαβού με τον μικρό Φοίβο

Η Αλίκη Κατσαβού και ο μικρός γιος της, Φοίβος, βγήκαν για τρέξιμο και για παιχνίδι στο Ζάππειο, με τον φακό να τους τσακώνει σε πολύ γλυκές στιγμές.

Η Φοίβος είναι η μεγάλη αδυναμία της Αλίκης Κατσαβού καθώς είναι και ο καρπός του έρωτα της με τον αξέχαστο και αγαπημένο Κώστα Βούτσα. Η πληγή της απώλειας του καταξιωμένου ηθοποιού δεν έχει ακόμα κλείσει, και τα φετινά Χριστούγεννα ήταν τα πιο δύσκολα για την σύζυγο του.

Ωστόσο, η ίδια και ο μικρός Φοίβος προσπαθούν να χτίσουν όμορφες στιγμές και αναμνήσεις και οι δυο τους φαίνεται να εκμεταλλεύονται πολύ δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο της καραντίνας.

Έτσι, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly απαθανάτισε την Αλίκη Κατσαβού και τον Φοίβο σε μια χαλαρή βόλτα στο Ζάππειο, όπου τρέξανε, γελάσανε και παίξανε μπάλα.

Αλίκη Κατσαβού με Φοίβο

Βόλτα στο Ζάππειο Αλίκη Κατσαβού με Φοίβο

Βόλτα στο Ζάππειο η Αλίκη Κατσαβού με τον μικρό Φοίβο

Το πατρικό του μικρού Φοίβου - Φωτογραφία από το σπίτι που έμεναν μαζί Κατσαβού - Βουτσάς

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλίκη Κατσαβού ανέβασε μία νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι στο οποίο έμενε με τον αγαπημένο της σύζυγο, Κώστα Βουτσά, το οποίο είναι και το πατρικό του γιου της, του μικρού Φοίβου.

Μαμά και γιος αποφάσισαν να δώσουν έναν πιο γιορτινό τόνο στην καραντίνα και εκμεταλλεύτηκαν τον χρόνο που περνάνε μαζί στο σπίτι.

Έτσι, στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και πόζαραν μπροστά του βγάζοντας μία πολύ τρυφερή φωτογραφία.

«Ο Φοίβος πρόλαβε να διαλέξει #χριστουγεννιατικοδέντρο και στολίδια πριν το 2ο #lockdown2020

Αν με ρώταγες πέρσι ποτέ θα στολίσω θα σε κοίταζα βαριεστημένη, φέτος όμως ο Φοίβος είναι ο αρχηγός και αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα!», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αλίκη Κατσαβού. Δείτε εδώ την ιστορία πίσω από τον γάμο της Αλίκης Κατσαβού με τον Κώστα Βουτσά.

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς γάμος