Γιώργος Λιβάνης: Έφυγε από την πίσω πόρτα μετά το γύρισμα της εκπομπής "Στην υγειά μας"

Δεν ήθελε να μιλήσεις στις κάμερες σαν άλλος... star του hollywood

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιβάνης: Έφυγε από την πίσω πόρτα μετά το γύρισμα της εκπομπής

Στο γύρισμα της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Λιβάνης και μετά το τέλος του, έφυγε από την πίσω πόρτα του στούντιο, καθώς δεν ήθελε να μιλήσει στα κανάλια, θέλοντας να αποφύγει να τον ρωτήσουν για την Μαριαλένα και την σχέση τους.

Οι δημοσιογράφοι και όλες οι εκπομπές θέλουν να μάθουν και την δική του αντίδραση σχετικά με την στενή σχέση που έχουν αναπτύξει η σύντροφος του με τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη μέσα στο Survivor 4.

Ο τραγουδιστής ωστόσο, δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο και για αυτό έφυγε σαν τον "κλέφτη" από τα γυρίσματα. «Πήρε το αυτοκίνητο και έτρεξε. Δεν ήθελε να μιλήσει. Ήταν πολύ κεφάτος, μιλούσε με όλους, δεν έδειχνε άνθρωπος στενοχωρημένος ή προβληματισμένος», είπε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε.

«Ο Λιβάνης μετάνιωσε για το μήνυμα που έστειλε στη Μαριαλένα στο έπαθλο επικοινωνίας»

Το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή Ευτυχείτε προχώρησε σε μία αποκάλυψη που αφορά τη σχέση του Γιώργου Λιβάνη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την Έλενα Πολυκάρπου να ξεκαθαρίζει πως σύμφωνα με πληροφορίες της, ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει για το μήνυμα που της έστειλε στο έπαθλο επικοινωνίας.

Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή έγινε η αντίδραση του Πάνου Καλίδη όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της Μαριαλένας και του Γιώργου Λιβάνη. Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 βρέθηκε σε αμηχανία και τόνισε πως θα τα πει όλα κάποια άλλη στιγμή, αν και έχει ήδη μιλήσει μία φορά για αυτή τη σχέση.

Αμέσως μετά το τέλος του βίντεο, η Έλενα Πολυκάρπου μίλησε για το μήνυμα του Λιβάνη στο έπαθλο επικοινωνίας ενώ την συζήτηση έληξε η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας: «Παιδιά, ο Λιβάνης δεν φταίει πουθενά…».