Τρύφωνας Σαμαράς: «Με την Ελένη Μενεγάκη τσακωθήκαμε για μια περούκα»

«Την είχε πάρει και την έφερε....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρύφωνας Σαμαράς: «Με την Ελένη Μενεγάκη τσακωθήκαμε για μια περούκα»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στο «Πρωινό» και τη Μαίρη Αρώνη για όλους και για όλα και από τις δηλώσεις του δεν γινόταν να λείπει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

«Μου είχε γίνει πρόταση για το Survivor αλλά δεν γινόταν να πάω. Μου έχουν πει και για το Big Brother. Το Survivor θα ήταν τελείως διαφορετικό με μένα, δεν μπορείς να καταλάβεις; Θα τα έλεγα έτσι όπως θα έπρεπε. Στα αγωνίσματα θα έμενα στη μέση. Δεν πιστεύω ότι ο Τριαντάφυλλος είναι τόσο κακό παιδί, δεν μπορεί να είσαι ο Τριαντάφυλλος με μια καριέρα τόσων χρόνων και να βγαίνει οποιοσδήποτε να τον προσβάλει.

Πού κολλάει αν ο άνθρωπος έχει κάνει εμφύτευση για να τον κοροϊδεύουν και live μάλιστα; Αυτά δεν μου αρέσουν. Έχει αλλάξει τελείως από το ύφος του τσαμπουκά, γιατί όταν βλέπει ότι δεν τον θέλει κανείς προσπαθεί να έρθει με κάποιους κοντά. Ο κόσμος είναι δίπλα στον πονεμένο. Το έχω βιώσει κι εγώ και ξέρω. Στο Dancing δεν με ήθελε κανείς, είχα κάνει ένα πάρτι και δεν ήρθε κανείς» είπε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη του Σαμαρά για τον τσακωμό με την Μενεγάκη

«Έχω τσακωθεί με όλες που χτενίζω αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η Ελένη είναι έξυπνη, ξέρει τι κάνει. Την Ελένη τη χτένιζα πολύ παλιά και είχαμε τσακωθεί για μια περούκα μια φορά. Είχε πάρει μια περούκα και την είχε κατσικοκουρέψει και μετά μου την έφερε κουρεμένη κοντή και δεν της μίλαγα. Θα μου άρεσε να τη δω και σε βραδινό σόου» είπε για την Ελένη Μενεγάκη.

Ο τσακωμός του Σαμαρά και με την Κορομηλά

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη και αποκάλυψε τον λόγο που είχε τσακωθεί με την Ρούλα Κορομηλά.

Ο επιτυχημένος κομμωτής έκανε γνωστή την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον λόγο που σταμάτησε στο παρελθόν η συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά ενώ αναφέρθηκε και στο unfollow που έχει κάνει με την Τζένη Μπαλατσινού.

Ο Τρύφωνας είπε χαρακτηριστικά: «Είναι τιμή μου που θα κάνω εξώφυλλο στο Down Town. Έχω κάνει περίπου 80 εξώφυλλα. Ποτέ δεν έκανα πορεία ως μοντέλο, αλλά ως… κομπαρσομοντέλο.

Τρύφωνας Σαμαράς

Μη τρελαθούμε, είναι και ο Παπανώτας εκεί και θα αρχίσει. Δεν ξέρω αν θα είμαι στο επόμενο J2US, ακόμα δεν έχω πρόταση. Θα μου κακοφανεί αν δεν είμαι γιατί το έχω συνηθίσει.

Γι’ αυτό θα ρωτήσετε τον κύριο Κοκλώνη ή την παραγωγή.

Με τη Ρούλα Κορομηλά σταματήσαμε τη συνεργασία μας γιατί τότε τη χτένιζα στο Μπράβο και αναγκάστηκα εκείνη τη μέρα να πάω να χτενίσω τη Βάνα Μπάρμπα με την Άννα Βίσση.

Τσαντίστηκε η Ρούλα και σταματήσαμε τη συνεργασία μας. Η Τζένη Μπαλατσινού με έχει κάνει unfollow και την έκανα κι εγώ», κατέληξε ο Τρύφωνας Σαμαράς.