Ανδρέας Μικρούτσικος - Ευτυχείτε: «Λες ο Γρηγόρης Γκουντάρας να πάει στην Ελένη;»

«Πάγωσε» η Κατερίνα Καινούργιου με την ερώτησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος - Ευτυχείτε: «Λες ο Γρηγόρης Γκουντάρας να πάει στην Ελένη;»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, και μεταξύ άλλων θέλησε να πετάξει μία σπόντα για το ενδεχόμενο μία νέας συνεργασίας του Γρηγόρη Γκουντάρα με την Ελένη Μενεγάκη, τώρα που ανακοινώθηκε και η τηλεοπτική της επιστροφή.

Ο έμπειρος παρουσιαστής, αφού σχολίασε τα όσα γίνονται στο Survivor 4, θέλησε να «πειράξει» λίγο τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τον οποίο γνωρίζονται χρόνια και έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Η ατάκα του Μικρούτσικο για τον Γκουντάρα στο Ευτυχείτε

«Λες ο Γρηγόρης να πάει στην Ελένη;» ρώτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά με χαμόγελο: «Όχι δεν θα πάει, νομίζω. Η διαίσθησή μου λέει όχι».

«Τι να πω ρε Ανδρέα, τα είπαμε… Πάντως, Ανδρέα, αν έκανες εσύ πρωινό θα το σκεφτόμουν θετικά να έρθω μαζί σου» απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, χωρίς να κρύψει την αμηχανία του.

«Από αυτή τη συνάντηση και μετά κατάλαβα ότι όλα είναι δουλειά»

Λίγες μέρες πριν γίνει η επίσημη ανακοίνωση του Mega για την Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε στον αέρα της εκπομπής τον Γρηγόρη Γκουντάρα για τη συνεργασία τους.

Ο ίδιος απάντησε πολύ σοβαρά στην ερώτηση της παρουσιάστριας λέγοντας: «Αν δεν γινόταν η συνάντηση (στην τελευταία εκπομπή) δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία. Από αυτή τη συνάντηση και μετά κατάλαβα ότι όλα είναι δουλειά.

Γρηγόρης Γκουντάρας ενδεχόμενο συνεργασία με Ελένη Μενεγάκη

Πρέπει να βγαίνουν πάντα στην άκρη οι συναισθηματισμοί και να βάζεις πάντα κάτω την πρόταση, όποια και αν αυτή είναι και να δεις αν σε συμφέρει. Μέχρι αυτή τη συνάντηση ήμουν πάνω σε ένα συννεφάκι και δεν τα έβλεπα όλα σαν δουλειά. Τώρα πλέον αντιλαμβάνομαι και καταλαβαίνω ότι είναι η δουλειά σου και πρέπει να κουβεντιάζεις όλα.».