Γιώργος Κακοσαίος: «Στις μπαλάντες μου βάζω ονόματα γυναικών δίπλα για να ξεχωρίζω τις μελωδίες»

Ο ταλαντούχος γιος του Γιάννη Πλούταρχου μίλησε για το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Κακοσαίος: «Στις μπαλάντες μου βάζω ονόματα γυναικών δίπλα για να ξεχωρίζω τις μελωδίες»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Κακοσαίος, γιος του Γιάννη Πλούταρχου, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και την Δανάη Μπάρκα αναφορικά με το τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ο ταλαντούχος γιος του Γιάννη Πλάτουρχη αναφέρθηκε επίσης στα όνειρα του και φυσικά στην σχέση που έχει με τον πατέρα του, ο οποίος όπως δήλωσε αγχώθηκε όταν του αποκάλυψε πως θέλει να γίνει τραγουδιστής.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κακοσαίου

«Νιώθω πολύ όμορφα που κυκλοφόρησε το τραγούδι μου “Μία”. Το έχω γράψει εγώ σε μουσική και νιώθω πως είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου. Από μικρός είχα όνειρο να ακούσω τον εαυτό μου στο ραδιόφωνο. Άκουγα και τον πατέρα μου και έλεγα πως θα το κάνω κι εγώ.

Η έμπνευσή μου έρχεται από παντού. Μπορεί να μην είμαι καλά ερωτικά, να ανοίξω το παράθυρο και να μου έρθει έμπνευση. Στις μπαλάντες μου βάζω ονόματα γυναικών δίπλα για να ξεχωρίζω τις μελωδίες».

Τέλος, αποκάλυψε πως ο πιο αυστηρός κριτής είναι ο πατέρας του και εξέφρασε παράλληλα την επιθυμία του να κάνει ντουέτο με την αδερφή του.

Γιώργος Κακοσαίος: Απάντησε για την συνεργασία του με την Κάτια Ταραμπάνκο

Ο Γιώργος Κακοσαίος το πρωί της Τρίτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην συνεργασία του με την Κάτια Ταραμπάνκο.

Μίλησε για το νέο του τραγούδι «Η μία» που κυκλοφορεί από την Panik Records και είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα τραγούδι που είχα γράψει το καλοκαίρι και πήγα χαρούμενος στον πατέρα μου και του είπα “άκου εδώ ένα χασάπικο που έγραψα”.

Γιώργος Κακοσαίος συνεργασία με Κάτια Ταραμπανκό

Στα 17 χρόνια αποφάσισα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική. Κάναμε πολλές φορές τη συζήτηση αυτήν με τον πατέρα μου, αλλά βρήκαμε τον τρόπο και με στηρίζουν οι γονείς μου».

Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος που κάνω την καριέρα μου με το επίθετο του πατέρα μου (Κακοσαίος). Ένιωσα ότι δεν είναι ανάγκη να μπω σε κάποια μουσική ακαδημία επειδή καλώς ή κακώς έχω τον πατέρα μου από πίσω».

Τέλος, απάντησε και στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί και με την υποκριτική: «Δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Δεν το αποκλείω».