Τόνυ Δημητρίου: «Έχω τελειώσει με το κεφάλαιο να γίνω ξανά πατέρας»

«Για έναν έρωτα έχω σηκωθεί κι έχω πάει στη Βραζιλία για ένα μήνα με λίγα λεφτά στην τσέπη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τόνυ Δημητρίου: «Έχω τελειώσει με το κεφάλαιο να γίνω ξανά πατέρας»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «πατέρας».

Ο γνωστός ηθοποιός που πριν λίγες μέρες αποκάλυψε και το νέο του επαγγελματικό βήμα, εξομολογήθηκε πως αν η σύντροφος του ήθελε να κάνουν οικογένεια, θα έμπαινε στην διαδικασία να το σκεφτεί και να το συζητήσει.

Οι δηλώσεις του Τόνυ Δημητρίου

«Τρώω συνέχεια κι έχω χάσει βάρος γιατί επιλέγω την υγιεινή απόλαυση. Έχω υπάρξει και παλαιότερα επιχειρηματίας. Πρέπει να έχεις την οικονομική δυνατότητα να λες και όχι. Νομίζω ότι έχω τελειώσει με το κεφάλαιο να γίνω ξανά πατέρας. Αν το θελήσει η σύντροφός μου, το ξανασυζητάμε.

Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Έχω υπάρξει πολλές φορές παντρεμένος “ψυχικά” στη ζωή μου. Με τη δουλειά που κάνω θα ήταν πολύ δύσκολο να έχω εγώ μόνο την επιμέλεια των παιδιών μου. Δεν ήμουν ποτέ sex symbol, σπάνια ήμουν ο… αγαπητικός της βοσκοπούλας. Για έναν έρωτα έχω σηκωθεί κι έχω πάει στη Βραζιλία για ένα μήνα με λίγα λεφτά στην τσέπη».

Τόνυ Δημητρίου για το αν θα γίνει πατέρας

Λίγα λόγια για την ζωή του Τόνυ Δημητρίου

Ο Τόνυ Δημητρίου (Λονδίνο, 23 Αυγούστου 1969) είναι Κύπριος ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Γεννήθηκε στο Λονδίνο, αλλά μεγάλωσε στη Λευκωσία, με τον Κύπριο πατέρα του, τον επίσης ηθοποιό Κώστα Δημητρίου, και τη Δανή μητέρα του. Σε ηλικία 18 ετών, μετακόμισε στην Αθήνα και τα έτη 1987-89 σπούδασε με υποτροφία στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έκτοτε, έχει διαρκή παρουσία στον χώρο του θεάτρου.