Γιώργος Καραϊβάζ: Οι πρώτες εκτιμήσεις για την δολοφονία του - «Σίγουρα υπάρχει το στοιχεία της εκδίκησης»

«Έχουμε να κάνουμε με μια δολοφονία πολύ καλά στημένη και πολύ καλά οργανωμένη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Καραϊβάζ: Οι πρώτες εκτιμήσεις για την δολοφονία του - «Σίγουρα υπάρχει το στοιχεία της εκδίκησης»

Θλίψη και σοκ έχει προκαλέσει η παγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τον δημοσιογράφο και έμπειρο αστυνομικό συντάκτη, Πάνο Σόμπολο, να προχωρά στις πρώτες εκτιμήσεις.

Ο 52χρονος δημοσιογράφος το πρωί της Παρασκευής γυρνώντας στο σπίτι του έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του από τα πυρά δύο αγνώστων αντρών.

Ο Πάνος Σόμπολος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αναφορικά με την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Γιώργος Καραϊβάζ πρώτες εκτιμήσεις

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ

«Από τα λίγα στοιχεία που έχουμε ως τώρα, το έγκλημα δεν φανερώνει τρομοκρατική ενέργεια. Βέβαια τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις γιατί είναι οι πρώτες ώρες τώρα.

Έχουμε να κάνουμε με μια δολοφονία πολύ καλά στημένη και πολύ καλά οργανωμένη. Σίγουρα υπάρχει το στοιχεία της εκδίκησης.

Τώρα γιατί τον εκδικήθηκαν με τον πιο απάνθρωπο τρόπο κανένας δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής. Έγραψε κάτι στην ιστοσελίδα του ή έκανε κάποια αποκάλυψή; Είπε κάτι στην εκπομπή; Εκείνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι η υπόθεση αργά ή γρήγορα θα εξιχνιαστεί.».

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της εκτέλεσής του

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο με την είδηση της στυγερής δολοφονίας του δημοσιογράφου του Star, Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος εκτελέστηκε από αγνώστους έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Αυτή την στιγμή ισχυρές είναι οι αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο πασίγνωστος αστυνομικός ρεπόρτερ!

Ο δημοσιογράφος επέστρεψε γύρω στις 14:15 στο σπίτι του από το στούντιο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Πικέρμι που βρισκόταν νωρίτερα. Οι δύο δράστες που τον περίμεναν και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές επέβαιναν σε μηχανάκι, τον πυροβόλησαν αρκετές φορές και τράπηκαν αμέσως σε φυγή. Στο σημείο βρέθηκαν τουλάχιστον 17 σφαίρες.

Στο σημείο έχει φτάσει και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που θα αναλάβει τις έρευνες. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.