Γιώργος Γιαννόπουλος: Ξέσπασε για το εμβόλιο του κορωνοϊού - «Πρέπει να έχεις λίγο μυαλό, αυτό είναι ηλιθιότητα»

«Λυπάμαι και για κάποιους συναδέλφους, που έχουν διαβάσει και δύο τρία βιβλία και Τσέχωφ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Γιαννόπουλος: Ξέσπασε για το εμβόλιο του κορωνοϊού - «Πρέπει να έχεις λίγο μυαλό, αυτό είναι ηλιθιότητα»

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή φλΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Ο γνωστός ηθοποιός που πριν μερικές μέρες αποκάλυψε και ένα τρομακτικό γεγονός που βίωσε, μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη και ξέσπασε για το πως αντιλαμβάνονται ορισμένοι συνάδελφοί του το θέμα με την πανδημία.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γιαννόπουλου για τα εμβόλια του κορωνοϊού

«Δεν αισθάνθηκα ότι μας έκλεισαν, είναι μέτρα προσφοράς και προστασίας. Ποιος θέλει να μας καταστρέψει. Οι κυβερνώντες μας προστατεύουν, περιφρούρηση. Λυπάμαι και για κάποιους συναδέλφους, που έχουν διαβάσει και δύο τρία βιβλία και Τσέχωφ. Δεν μπορώ να ακούω δεν θα κάνουν το εμβόλιο.

Η κοινωνία πήγε μπροστά από τα εμβόλια και την επιστήμη. Ή άλλοι λένε χειρότερα ας το κάνουν οι άλλοι και μετά εμείς. Πρέπει να έχεις λίγο μυαλό, αυτό είναι ηλιθιότητα. Στατιστικά είναι πιο πιθανό να πάθεις τρακάρισμα ή κάτι άλλο, παρά να πάθεις κάτι από το Astra Zeneca. Είναι χαζό.»

«Για μένα τα τέρατα είναι τέρατα, εσείς τους κάνατε θεατράνθρωπους»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” και αναφέρθηκε στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής.

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος έγινε έξαλλος με ένα περιστατικό δεν δίστασε να προχωρήσει σε ένα έντονο ξέσπασμα, κάνοντας λόγο για τους θύτες που έχουν προκαλέσει τόσο μεγάλο κακό.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος είπε χαρακτηριστικά: “Το θέατρο είναι ένας υγιής χώρος γι’ αυτό βγήκαν αυτά στη φόρα. Αυτά συμβαίνουν σε όλους τους κοινωνικούς χώρους, όπου υπάρχουν άνθρωποι και συνεπώς θα υπάρχουν και απάνθρωποι συμπεριφορές.

Ξέσπασε ο Γιώργος Γιαννόπουλος για τις καταγγελίες

Τα κακά παιδιά να πάνε στα σπίτια τους, να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια γιατί το σύστημα του θεάτρου θα τους ξεβράσει. Τους άρρωστους να τους δουν κάποιοι γιατροί και τους βιαστές και τους εν δυνάμει εγκληματίες να τους χλευάσει η κοινωνία και να τους στείλει στο Γεντί Κουλέ. Είναι πολύ απλά τα πράγματα.

Εγώ δεν έχω δουλέψει με σχεδόν κανέναν από αυτούς. Με τον Δημήτρη είχα μια ευγενική σχέση, τον είχα δει πέρυσι σε μια παράσταση, που είναι πολύ καλός, δεν ήξερα πράγματα και με ενοχλεί το γεγονός ότι κάποιοι συνάδελφοι τα ήξεραν και δεν μίλησαν. Αν τα ήξεραν υπάρχει μια συνενοχή. Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Ήξερα ότι υπάρχουν κάποια κακά παιδιά, με τα οποία δεν είχα δουλέψει. Για μένα τα τέρατα είναι τέρατα, εσείς τους κάνατε θεατράνθρωπους”, ανέφερε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.