Παναγιώτης Βασιλάκος: Οργισμένος με όσα ακούγονται μετά τον χωρισμό του με την Νικολέτα Τσομπανίδου

«Οι περισσότεροι μας βρίζατε και τώρα σας έπιασε να μάθετε ποσό διάστημα κράτησε η σχέση μας;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παναγιώτης Βασιλάκος: Οργισμένος με όσα ακούγονται μετά τον χωρισμό του με την Νικολέτα Τσομπανίδου

Έξω φρενών φαίνεται να είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος με τα σχόλια που έχει δεχτεί, με αφορμή τον χωρισμό του με την Νικολέττα Τσομπανίδου.

Το πρωί της Πέμπτης, η Νικόλ μίλησε στο “Happy Day” και ανακοίνωσε τον χωρισμό από τον πρώτο Έλληνα Bachelor, κάτι που πρώτοι εμείς σας είχαμε αποκαλύψει από το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.

Ο Παναγιώτης έως τότε δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια, ωστόσο ξέσπασε μετά τα αρνητικά και επιθετικά σχόλια που δέχτηκε. Σε ένα σχόλιο του κάτω από μια φωτογραφία του, ο ίδιος αναφέρθηκε στον χωρισμό του.

Το ξέσπασμα του Παναγιώτη Βασιλάκου μετά τον χωρισμό του με την Νικολέττα Τσομπανίδου

«Οι περισσότεροι από εσάς μας βρίζατε όλο αυτό το διάστημα εμένα και Τη Νικολέττα και τώρα σας έπιασε τον ενδιαφέρον να μάθετε ποσό διάστημα κράτησε η σχέση μας ? Καλά έκανε και βγήκε και μίλησε και φυσικά την ενθάρρυνα να το κάνει !! Της εύχομαι τα καλύτερα και θα είμαι δίπλα της άμα μου το ζητήσει !

Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο ! Εγώ ποτέ δε κρύβομαι και ούτε θα κρυφτώ ! Απλά δε νομίζω ότι αρμόζει σε έναν άντρα να βγαίνει και να μιλάει για τη σχέση του».

Παναγιώτης Βασιλάκος οργισμένος με όσα ακούγεται μετά τον χωρισμό του με την Νικολέτα Τσομπανίδου

Η ανάρτηση της Νικολέττας Τσομπανίδου μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Βασιλάκο

Μετά λοιπόν τις δηλώσεις της στην εκπομπή, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ξεκινάει ένα καινούργιο βήμα για εμένα. Σας έχω πει ότι ετοιμάζω ένα καινούργιο project. Όλο αυτό προήλθε από την αγάπη τη δική σας και την στήριξη της δική σας και σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου. Επίσης μίλησα για το γεγονός ότι δεν είμαι πλέον μαζί με τον Παναγιώτη. Δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα περιμένεις πάντα. Με άλλες προσδοκίες ήρθα στην Αθήνα, αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. Τέλος πάντων έχω μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα και σχεδιάζω πολλά πράγματα», είπε η Νικολέττα Τσομπανίδου.