Εκτός Έλα Χαμογέλα η Ελένη Βουλγαράκη

Παρουσίασε συμπτώματα και έμεινε στο σπίτι της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός Έλα Χαμογέλα η Ελένη Βουλγαράκη

Το πρωί του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε πως η Ελένη Βουλγαράκη αναγκάστηκε να βρεθεί εκτός Έλα Χαμογέλα καθώς εμφάνισε μερικά συμπτώματα. Έτσι, παρόλο που το τεστ που έκανε βγήκε αρνητικό, η παραγωγή έκρινε πως πρέπει να μείνει σπίτι της.

Η Ελένη Βουλγαράκη καθώς και οι υπόλοιποι συνεργάτες της Σίσσυς Χρηστίδου υποβλήθηκαν σε τεστ και όλοι ήταν αρνητικοί. Για σήμερα, τη θέση της στο πάνελ της εκπομπής πήρε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία συμμετείχε μαζί με την Ελένη Βουλγαράκη στο τελευταίο επεισόδιο του Celebrity Game Night.

Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου για την απουσία της Ελένης Βουλγαράκη από το Έλα Χαμογέλα

«Καλημέρα! Είμαστε λίγο λιγότεροι. Η Ελένη μας έχει λίγο πυρετό και είπαμε να προσέξουμε περισσότερο παρόλο που κάναμε μοριακό τεστ όλοι μας την Παρασκευή. Βγήκε αρνητικό το τεστ της, είχε κάνει άλλα δύο COVID δεν έχει δείξει κάποιο τεστ θετικό αλλά για να είμαστε σίγουροι και ασφαλείς και βάση πρωτοκόλλου το κανάλι ζήτησε να μην είναι σήμερα στην εκπομπή και δεν θα είναι σήμερα», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Φεύγει από το OPEN και πάει στον ALPHA με εκπομπή μετά την Τσιμτσιλή η Σίσσυ Χρηστίδου;

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται σιγά σιγά και ενώ κάποιοι παρουσιαστές ανανεώνουν τα συμβόλαια τους, άλλοι... μετακομίζουν. Όπως ειπώθηκε στο Πρωινό, η Σίσσυ Χρηστίδου, φαίνεται πως ανήκει σε αυτούς που θα αλλάξουν τηλεοπτική στέγη.

Η παρουσιάστρια που κάνει τεράστια επιτυχία στο OPEN τα Σαββατοκύριακα, αφού σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, σύμφωνα με τα όσα είπαν, μετακομίζει με όλη την ομάδα της στον ALPHA από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, η εκπομπή της θα είναι καθημερινή και θα προβάλλεται αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Αν το ρεπορτάζ του Πρωινού είναι αληθές, ο χρόνος θα δείξει!