Celebrity Game Night: Οι λαμπεροί καλεσμένοι της Σμαράγδας Καρύδη

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Celebrity Game Night: Οι λαμπεροί καλεσμένοι της Σμαράγδας Καρύδη

Μετά την λαμπερή πρεμιέρα που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα, αυτή την Πέμπτη, η Σμαράγδα Καρύδη, υποδέχεται στο ανανεωμένο σκηνικό του «Celebrity Game Night» ακόμα 6 celebrities που δηλώνουν έτοιμοι για όλα.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, η Ελένη Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναμετρώνται σε απολαυστικά και ευφάνταστα παιχνίδια με τον Ηλία Βρεττό, τη Μαντώ Γαστεράτου και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Σμαράγδα δίνει το σύνθημα και «προκαλεί» τους καλεσμένους της σε ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις. Εκτός από τα διασκεδαστικά «Μίλα στην Κορνίζα» και «Κάνε μου λιγάκι Ντου-έτο» οι ομάδες διαγωνίζονται στα νέα παιχνίδια «Balla Vasta», «Δίχτυ» και «Τυχερό Κουτί». Στόχος τους είναι να αναδείξουν τον παίκτη- αρχηγό της ομάδας τους νικητή. Στο τέλος κάθε επεισοδίου ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα.

Celebrity Game Night καλεσμένοι

Από το «Celebrity Game Night», δε θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Οι Playmobeat, ανεβάζουν το κέφι σε κάθε αλλαγή παιχνιδιού και δίνουν το μικρόφωνο στους πιο τολμηρούς για μοναδικά ντουέτα έκπληξη.

Αντοχή, γρήγορα αντανακλαστικά και άφθονο γέλιο στο 2ο επεισόδιο του «Celebrity Game Night».

Μονοψήφια από την πρεμιέρα για το Celebrity Game Night

Η Σμαράγδα Καρύδη μετά την απόπειρα με το Ένα εκατομμύριο YEN που δεν πήγε πολύ καλά επέστρεψε στο κλασικό και αγαπημένο της Celebrity Game Night, αλλά αυτή την φορά στη συχνότητα του Mega.

Το βράδυ της Πέμπτης 1/4 έκανε πρεμιέρα και μπορούμε να πούμε ότι όσα συνέβησαν ήταν αρκετά διασκεδαστικά, όχι όμως τόσο για να καταφέρουν να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Μην ξεχνάμε πως η Σμαράγδα τοποθετήθηκε σε μια ζώνη, την prime time, η οποία είναι πολύ δύσκολη κι έχει μεγάλο ανταγωνισμο.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης το Celebrity Game Night έμεινε πολύ πίσω αφού στο δυναμικό κοινό έπιασε μόνο 8,6% ενώ προγράμματα που βρέθηκαν απέναντί της, όπως οι Άγριες Μέλισσες έκαναν 29,4%.

Prime time

Τα τέταρτα του Celebrity Game night ξεκίνησαν με lead in 10 από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και συνέχισαν με 7,8-10,8-8,2-6,1-3,2.