Πρεμιέρα για το Celebrity Game Night - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σμαράγδας Καρύδη και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Απίστευτες ατάκες από την Βίκυ Σταυροπούλου και τον Νίκο Κοκλώνη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για το Celebrity Game Night - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σμαράγδας Καρύδη και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Το βράδυ της Πέμπτης, το Celebrity Game Night έκανε την μεγάλη του πρεμιέρα στο Mega. Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε την εμφάνισή της στο πλατό με ένα ολόχρυσο συνολάκι και υποδέχθηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους της οι οποίοι ήταν έτοιμοι να προσφέρουν μπόλικο γέλιο.

Μπορεί στο πρώτο γύρισμα να έγινε ένα μικρό απρόοπτο, ωστόσο η εκπομπή βγήκε στον αέρα κανονικά και μάλιστα με πολύ εντυπωσιακό τρόπο.

Η παρουσιάστρια καλωσόρισε τους καλεσμένους. Ο Νίκος Κοκλώνης έκλεψε την παράσταση από την πρώτη στιγμή μαζί φυσικά με την Βίκυ Σταυροπούλου και τα αστειάκια τους για τον... γάμο τους.

Η πρεμιέρα του Celebrity Game Night και η εμφάνιση της Σμαράγδας Καρύδη

«Έχασα τρία κιλά με τον κορωνοϊό»

Το πρωί της Πέμπτης, η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε με τον κορωνοϊό, αποκαλύπτοντας πως κατά την ασθένειά της, έχασε συνολικά τρία κιλά.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, αφού αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του Celebrity Game Night, σχολίασε τις δύσκολες μέρες που πέρασε με τον επικίνδυνο ιό και περιέγραψε τα συμπτώματα που είχε.

«Τώρα είμαι καλά. Θα πάω την επόμενη εβδομάδα να δω τα αντισώματα μου. Ελπίζω να είναι πολλά. Πρόσεχα πολύ, φαντάσου πόσο κολλάει. Φοβήθηκα όμως πολύ. Δεν είχα υποκείμενα, ούτε καπνίζω. Ωστόσο δεν ήξερα πώς θα μου γυρίσει όταν νοσούσα. Δεν κοιμόμουν και δεν έτρωγα και πολύ. Έχασα τρία κιλά. Δεν πεινούσα

Στο δεύτερο τεστ έμαθα ότι έχω κορωνοϊό. Στο πρώτο είχα πυρετό αλλά βγήκε αρνητικό. Περνάνε άλλες δύο ημέρες και ψάχνομαι μήπως έχω κάτι άλλο. Δεν βρήκα και ξανά κάνω τεστ και μετά βγήκε θετικό. Όταν έμαθα ότι έχω κορωνοϊό, άρχισα να τηλεφωνώ σε όσους είχα έρθει σε επαφή. Ευτυχώς δεν κόλλησα κανέναν. Χάρηκα γι’ αυτό. Φυγαδεύτηκε εγκαίρως ο Θοδωρής.

Μετά από όλο αυτό έχεις μια κόπωση και νιώθεις πολύ κουρασμένος», είπε η Σμαράγδα Καρύδη.