Πρίγκιπας Φίλιππος: Επιστρέφουν στην Αγγλία για την κηδεία ο Χάρι και η Μέγκαν;

Στον «αέρα» το ταξίδι της Μέγκαν λόγω εγκυμοσύνης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρίγκιπας Φίλιππος: Επιστρέφουν στην Αγγλία για την κηδεία ο Χάρι και η Μέγκαν;

Η είδηση του θανάτου του Πρίγκιπα Φίλιππου έχει σοκάρει ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια και ο Χάρι με τη Μέγκαν δε θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μόνο ο Χάρι θα ταξιδέψει στην Αγγλία προκειμένου να παρευρεθεί στην κηδεία του παππού του.

Σίγουρα οι σχέσεις του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί μετά από την συνέντευξη που παραχώρησαν στην Όπρα.

Παρόλα αυτά, ο Χάρι δε θα μπορούσε να λείψει από μία τόσο σημαντική στιγμή της οικογένειάς του. Τα πράγματα ωστόσο είναι δύσκολα για τη Μέγκαν η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Οι λεπτομέρειες για το ταξίδι του Χάρι για την κηδεία του Φίλιππου

«Ο Χάρι θα κάνει ό, τι μπορεί για να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και να είναι με την οικογένειά του. Αυτό που θέλει όσο τίποτα άλλο είναι να είναι εκεί για την οικογένειά του, και ιδιαίτερα με τη γιαγιά του, σε αυτή τη φοβερή περίοδο.

Η Μέγκαν είναι έγκυος, οπότε θα χρειαστεί να λάβει συμβουλές από τους γιατρούς της για το αν είναι ασφαλές να ταξιδέψει, αλλά νομίζω ότι ο Χάρι σίγουρα θα πάει», ανέφερε πηγή του ζευγαριού.

Πρίγκιπας Φίλιππος Χάρι Μέγκαν

Αντιδράσεις με το μήνυμα του Χάρι και της Μέγκαν για τον θάνατο του Φίλιππου

Ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από την ζωή χθες, σε ηλικία 99 ετών, με τον πρίγκιπα Χάρι και την σύζυγο του Μέγκαν Μάρκλ μετέφεραν τα συλλυπητήρια τους.

Τρεις εβδομάδες μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο ο πρίγκιπας Φίλιππος δυστυχώς «έσβησε», με το Παλάτι να γνωστοποιεί τη δυσάρεστη είδηση σήμερα το μεσημέρι.

Λίγες ώρες μετά, ο εγγονός του πρίγκιπα, Χάρι και η αγαπημένη του, Μέγκαν Μάρκλe, μέσα από τον λογαριασμό τους στο Twitter μετέφεραν τα συλλυπητήρια τους για τον θάνατο του.

«Αναπαύσου εν ειρήνη Αυτού Υψηλότητα Δούκα του Εδιμβούργου».

undefined