Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Σίσσυ Χρηστίδου: «Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ήρθε να την πάρει ταξί από τον σταθμό»

Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια με την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Σίσσυ Χρηστίδου: «Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ήρθε να την πάρει ταξί από τον σταθμό»
News 10.04.2021 14:32
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου ασχολήθηκε στην εκπομπή της με την στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Ζήνα Κουτσελίνη είναι πραγματικά συγκλονισμένη με τα γεγονότα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε πως μετά την εκπομπή, η οποία έμελλε να είναι και η τελευταία εμφάνιση του Γιώργου Καραϊβάζ πριν τη δολοφονία του, το κανάλι κάλεσε ένα ταξί για να πάρει τη Ζήνα Κουτσελίνη η οποία βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να οδηγήσει.

Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για τη Ζήνα Κουτσελίνη

«Το κλίμα είναι πάρα πολύ βαρύ και μάλιστα, επειδή μιλήσαμε με όλους τους συντελεστές της εκπομπής, η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορούσε και να οδηγήσει. Από ό,τι μου είπε η Μαρία, χτες, ήταν στο κανάλι όταν έμαθε την πληροφορία, οπότε φώναξαν ταξί να έρθει να την πάρει», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

«Υπάρχουν στιγμές που νομίζεις πως δεν αναπνέεις. Πως κοιτάς να πιαστείς και δεν υπάρχει τίποτα. Κι όμως εκείνος είναι εκεί για να σε πιάσει. Ναι, ο Γιώργος μας θα μας κρατήσει το χέρι και τη Δευτέρα και κάθε μέρα να συνεχίσουμε τις αλήθειες που τέσσερα χρόνια ήμασταν συνοδοιπόροι. Ο στυλοβάτης μας.

Ήταν το καθημερινό μας πειραχτήρι με το βαρύ του πάτημα στο καμαρίνι, η αγκαλιά του αδερφού που αναζητούσα. Αμέτρητες ώρες σιωπής, αγκαλιές, διαφωνίες, και κουβέντες οικογενειακές.

Ήξερε να μας ηρεμεί, να μας οδηγεί, να αγαπά με ανιδιοτέλεια. Δεν θέλω να πιστέψω πως απέναντι μου δεν θα είναι το σκεπτικό του βλέμμα, με το χέρι στο πρόσωπο, και το χέρι βοηθείας σε μένα όταν με έβλεπε να λυγίζω... Και δεν ήταν λίγες οι φορές! Έχω την πεποίθηση και τη σιγουριά πως αυτό το χέρι και από Δευτέρα θα είναι εκεί στην άδεια του καρέκλα για να το αγγίζω όποτε το χρειάζομαι. Όποτε το χρειαζόμαστε.

Ο Γιώργος είχε πάντα τον τρόπο να νικά το χρόνο, το ψέμα, τη δυσκολία. Πίστευε στη δύναμη της πένας, της αλήθειας, της έρευνας μέχρι τέλους! Είναι κάποιες σχέσεις, κάποια μάτια, κάποια χέρια που μπαίνουν στη ζωή μας και έχουν μεγάλη δύναμη.

Δύσκολες μέρες για όλους και προπάντων για τη γυναίκα του, το παιδί του, τη μητέρα του, την αδερφή του και τους οικείους του. Δύσκολο και για όλους μας που από χθες μαζεύουμε τις δυνάμεις μας για να τον βγάλουμε ασπροπρόσωπο, όπως θα ήθελε. Γιώργο μου το σ´αγαπώ είναι λίγο! Θα προσεύχομαι... θα σε αναζητώ... να μας προστατεύεις όπως ΕΣΥ ξέρεις. Δώσε μου το χέρι σου πάλι!», έγραψε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ζήνα Κουτσελίνη Γιώργος Καραϊβάζ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγγελική Νικολούλη: «26 χρόνια μετά την πρώτη μας συνεργασία βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ερευνήσω και εγώ τη δολοφονία του»

Δολοφονία Καραϊβάζ - Αυτόπτης μάρτυρας: «Δεν πρόλαβε να βγάλει ανάσα, δεν μίλησαν δεν άλλαξαν κουβέντα»

Share