Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συγκλονισμένοι Ναταλία Γερμανού και Κώστας Τσουρός με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

«Είμαστε σε κατάσταση σοκ»

Συγκλονισμένοι Ναταλία Γερμανού και Κώστας Τσουρός με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ
News 10.04.2021 15:23
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σε κατάσταση σοκ ήταν τόσο η Ναταλία Γερμανού όσο και ο Κώστας Τσουρός το μεσημέρι του Σαββάτου στην έναρξη του Καλύτερα δεν γίνεται, λόγω της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Ο δημοσιογράφος εργαζόταν στα ίδιο στούντιο με την Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της, επομένως η παρουσιάστρια δεν είχε ακόμα καλά καλά συνειδητοποιήσει τον χαμό του. Όπως έκανε το βράδυ της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη έτσι και η Ναταλία Γερμανού είπε δύο λόγια για τον δημοσιογράφο.

Για τον Γιώργο Καραϊβάζ μίλησε λογικά και ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος συνεργαζόταν πολύ καιρό μαζί του στον ΑΝΤ1.

Τα λόγια της Ναταλίας Γερμανού και του Κώστα Τσουρού για τον Γιώργο Καραϊβάζ

«Λίγο διαφορετική είναι η έναρξή μας σήμερα, χωρίς πολλά χαμόγελα τουλάχιστον για την αρχή. Στην πορεία ευελπιστούμε να καλυτερέψει και η δική μας διάθεση και το κλίμα και βεβαίως να φτιάξουμε και τη δική σας διάθεση, διότι δε ξεχνάμε ποτέ πως ο σκοπός ο δικός μας είναι να φέρνουμε χαμόγελα και αισιοδοξία στο δικό σας σπίτι.

Δε μπορούσε να περάσει τόσο ανώδυνα από πάνω μας η τραγική είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, και για πολλούς από εμάς φίλος και συνάδελφος.

Ο Κώστας τον ήξερε πολλά χρόνια, είχαν δουλέψει και μαζί. (…) Για εμάς ο Γιώργος ήταν από τους ανθρώπους που συναντούσαμε εδώ στους διαδρόμους, ήταν μόνιμος συνεργάτης για πολύ καιρό στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Πάντα με το χαμόγελο και είμαστε σε κατάσταση σοκ, όπως αντιλαμβάνεστε», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού ενώ στη συνέχεια, ο Κώστας Τσουρός μίλησε για την εποχή που τα γραφεία τους βρίσκονταν απέναντι στον ΑΝΤ1.

«Έχει σοκάρει όλη την κοινωνία»

Με μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να πάρει θέση για την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, τονίζοντας πως πολύ σύντομα θα εξιχνιαστεί η υπόθεση.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για να του ζητήσει να ασχοληθεί με την υπόθεση προκειμένου να εντοπιστούν άμεσα οι ένοχοι.

«Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έχει σοκάρει όλη την κοινωνία. Συνάντησα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκειμένου να ζητήσω τη γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κυριάκος Μητσοτάκης Γιώργος Καραϊβάζ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζήνα Κουτσελίνη: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Χρυσοχοΐδης για Καραϊβάζ: «Πολύ σύντομα θα βρούμε τους ενόχους»

Share