Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Ο θάνατος του πατέρα μου με ισοπέδωσε»

«Τα έχασα»

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Ο θάνατος του πατέρα μου με ισοπέδωσε»
News 10.04.2021 15:54
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, ο οποίος την αποπροσανατόλισε όπως αποκάλυψε η ίδια.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει κάνει κατά καιρούς διάφορες αναρτήσεις στα social media για τον μπαμπά της και δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία που του είχε.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη για τον πατέρα της

«Ο θάνατος της μαμάς μου δεν ήταν κανένας τέλος εποχής, ίσως γιατί το περίμενα, ίσως γιατί είχε μία διαδικασία και ήταν σταδιακό και το ζήσαμε. Με κάποιο απροσδιόριστο τρόπο συνέχισα να ζω.

Ο θάνατος του μπαμπά μου ήταν αποπροσατολιστικός γιατί σε αυτή την ηλικία δεν είναι παράλογο και περίεργο. Ντρέπομαι και να το πω σε ανθρώπους που έχασαν νεότερους ανθρώπους. Εκεί τα έχασα. Με ισοπέδωσε, όταν άρχισε να περνάει ο καιρός. Τώρα, με ζορίζει ότι θα φτιάξω το σπίτι να μείνω εγώ. Είναι όμως και μία αφετηρία. Όσο άσχημο κι αν ακούγεται, ήταν πόνος κι ανακούφιση. Είναι μία ανάσα γιατί ελευθερώνεσαι πια είσαι υπεύθυνη για τον εαυτό σου», είπε χαρακτηριστικά.

«Σκέφτομαι ακόμα και τώρα την υιοθεσία και έχω ψάξει τις διαδικασίες»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στην εκπομπή “Μαμάδες” και τη Ζωή Κρονάκη και αναφέρθηκε στην επιλογή της να μην κάνει παιδί αποκαλύπτοντας μάλιστα πως έχει ψάξει τις διαδικασίες για να υιοθετήσει.

Συγκεκριμένα είπε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι κάτι που το θέλησα, το επεδίωξα και δεν το έκανα. Είναι κάτι το οποίο νόμιζα ότι το ήθελα, νόμιζα ότι το επέλεξα, θεωρούσα ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή με κάνει πολύ ευτυχισμένη να ζω έτσι όπως ζούσα».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αμέσως μετά εξομολογήθηκε: «Και κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι κοίτα να δεις μπορεί να μην ήταν το ιδανικό, αλλά στις γυναίκες το “κάποια στιγμή” δεν έχει παραπέρα. Σκέφτομαι ακόμα και τώρα την υιοθεσία και έχω ψάξει τις διαδικασίες». Πριν λίγες μέρες, η Κατερίνα Γκαγκάκη προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία που δημοσίευσε.

Κατερίνα Γκαγκάκη παιδί υιοθεσία

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανατριχιάσει η Κατερίνα Γκαγκάγκη με την δήλωση της - «Τόσα χρόνια προσπερνώ ότι μου λείπεις..»

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η αναφορά στη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα - «Με αυτό που έγινε πέρυσι...»

Share