Κατερίνα Γκαγκάκη: Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το μηνυμα και η φωτογραφία με τον πατέρα της ανήμερα της γιορτής της

Η απουσία του της κοστίζει...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Γκαγκάκη: Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το μηνυμα και η φωτογραφία με τον πατέρα της ανήμερα της γιορτής της

Την ονομαστική της γιορτή έχει σήμερα 25/11 η Κατερίνα Γκαγκάκη και αυτή την ιδιαίτερη μέρα δεν έχει μαζί της τον αγαπημένο της πατέρα όπου έφυγε από τη ζωή του περασμένο Μάρτιο.

Σήμερα λοιπόν, ανέβασε στον instagram της μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε δυο λόγια που ράγισαν καρδιές.

“Προτιμούσα τα γενέθλια, προτιμούσε τη γιορτή. Πέρυσι τέτοια μέρα χαζεύαμε μαζί μηνύματα με ευχές και λέγαμε τα νέα της ημέρας. Αυτό το Χρονια πολλά αγάπη μου, το ήθελα πολύ. Φέτος πιο πολύ. Έστω και άμα με πάρει ο ύπνος να τ ακούσω. Ε μπαμπά μου;” Αυτή την αποκάλυψε έκαμνε για το μέλλον του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ.

κατερίνα γκαγκάκη πατέρας γιορτή

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η αναφορά στη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα - «Με αυτό που έγινε πέρυσι...»

Στο Happy Day παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το αν θα συνεχίσει την πορεία της στην τηλεόραση, αλλά και για το ατυχές γεγονός που είχε συμβεί στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Στα social μου απαντώ και ειδικά με αυτό που έγινε πέρυσι και το ξέρουμε όλοι. Απάντησα γιατί θεώρησα ότι το οφείλω σε εμένα γιατί τοποθετώ τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Υπάρχουν αυτοί που θέλουν να ακούσουν και μια δεύτερη σκέψη και λένε μήπως έτσι ή αλλιώς αλλά κι αυτοί που λένε να πεθάνεις που δεν θέλουν να ακούσουν. Δεν τους δικαιολόγησα κι όσο περνά ο καιρός και βλέπω τα πράγματα πιο ψύχραιμα και σε αντιδιαστολή με ανθρώπους που διαφώνησαν κάθετα και δικαίως και κάναμε μια διαφορετική συζήτηση, τους κατάλαβα

Η φράση ότι δεν υπήρξε ειλικρινής συγγνώμη με ενοχλεί πάρα πολύ. Τι σημαίνει ότι το βάζουμε σε μια ζυγαριά να δούμε ποιος είναι ειλικρινής; Μπήκαμε σε μια συνολική αντιμετώπιση κι ενδεχομένως εγώ επαγγελματικά να το διαχειριζόμουν αλλιώς. Για να μην το παίξω υπεράνω, θα το διαχειριζόμουν αλλιώς. Θεωρώ ότι πρέπει να τιμάς τις συνεργασίες και τους ανθρώπους που είναι επικεφαλής τη δεδομένη χρονική περίοδο. Δε σου κρύβω ότι ήμουν αρκετά μουδιασμένη για να σου πω ότι όχι έπρεπε να το κάνουμε αλλιώς. Αλλά βαρέθηκα να το συζητώ».