Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Όταν γύρισε ο Λιάγκας στο Πρωινό ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ»

«Είναι ένας δύσκολος άνθρωπος αλλά αν κερδίσεις την αγάπη του την έχεις»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Όταν γύρισε ο Λιάγκας στο Πρωινό ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και μεταξύ άλλων αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό μιας και ήταν από τους πρώτους που το έμαθαν.

Μπορεί να βλέπουμε αρκετές φορές τους δύο συνεργάτες να διαφωνούν έντονα στον αέρα της εκπομπής, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Γιώργος Λιάγκας είναι καλός του φίλος, όπως και η Φαίη Σκορδά η οποία του έχει σταθεί σε πολλές στιγμές.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Γιώργο Λιάγκα και για την προσωπική του ζωή

«Ήταν σαν να μην είχε φύγει. Ήμουν ο δεύτερος που το έμαθε μετά τη Φαίη. Χάρηκα, γιατί με τον Γιώργο είμαστε φίλοι, με τα καλά του και τα κακά του. Είναι ένας δύσκολος άνθρωπος αλλά αν κερδίσεις την αγάπη του την έχεις. Και οι δύο δεν χαρίζονται αλλά ο Γιώργος είναι σαν να σε δοκιμάζει συνέχεια για να δει ότι είσαι άξιος να είσαι φίλος του», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στις σχέσεις του και στο αν θέλει να κάνει οικογένεια, είπε:

«Σαφώς, η οικογένεια είναι προτεραιότητά μου. Θέλω να εξελιχθώ προς αυτή την κατεύθυνση. Έχω μία θεωρία για το τι δεν πήγε καλά. Είναι η θεωρία του timing. Μπορεί ο άλλος να είναι η αδελφή ψυχή σου αλλά να βρεθείτε σε στιγμές που να μην είστε έτοιμοι να κάνετε αυτό που πρέπει… Κάποια στιγμή ήθελα να κάνω πρόταση γάμου, αλλά ευτυχώς δεν το έκανα».

Συνεχίζονται τα καρφιά Ουγγαρέζου σε Μαλέσκου - «Δεν πρόκειται να την ξεμπλοκάρω!»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ιωάννα Μαλέσκου συνδέθηκε με το Πρωινό και συναντήθηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά με την Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της, ενώ πριν μερικές μέρες το Love It ήταν εκτός αέρα λόγω κρουσμάτων.

Με χάρη γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών, οι δύο εκπομπές συναντήθηκαν και έτσι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, με την Ιωάννα μάλιστα να προτείνει στην Φαίη να έρθει καλεσμένη στην εκπομπή της.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρέπει να ξεμπλοκάρει την Ιωάννα Μαλέσκου στο Instagram, με την ίδια να σχολιάζει με χιούμορ: “Μόνο εμένα έχει μπλοκάρει ο Ουγγαρέζος; Καθίστε ρε παιδιά”.

Τότε, η παρουσιάστρια του Πρωινού ζήτησε από τον Δημήτρη να την ακολουθήσει, με τον ίδιο να απαντά: “Σόρρυ παιδιά αυτό δεν γίνεται. Δεν πρόκειται! Μας συνέδεσαν τις εκπομπές, όχι και τα Instagram μας!”.