Γιώργος Καραϊβάζ: Η σπαρακτική ανάρτηση της αδερφής του για τη δολοφονία του

«Ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Καραϊβάζ: Η σπαρακτική ανάρτηση της αδερφής του για τη δολοφονία του

Το Πανελλήνιο είναι σοκαρισμένο από την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, η οποία σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες.

Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του στη Δράμα, και τόσο οι συνεργάτες του όσο και οι συγγενείς του, τον έχουν αποχαιρετήσει με τα πιο συγκινητικά μηνύματα.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη καθώς και η αδερφή του, η οποία ράγισε καρδιές με τα λόγια που έγραψε.

Η ανάρτηση της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ

Ειδικότερα, στην ανάρτηση σημειώνεται: «Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι.

Βίντεο με τις κινήσεις των δραστών στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος έπεσε νεκρός μπροστά από το σπίτι του το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Βίντεο στο οποίο καταγράφονται οι κινήσεις των δραστών της δολοφονίας του αστυνομικού ρεπόρτερ έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές.

Σύμφωνα με τον Alpha υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει καρέ - καρέ τους δύο δράστες να βρίσκονται πάνω στη μηχανή, περίπου 300 μέτρα από το σημείο της εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις κινήσεις τους φαίνεται ότι κάποιος τους ενημερώνει ότι πλησιάζει το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου. Το εν λόγω βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου σπιτιού. Πλέον αυτό που μένει να εξακριβώσουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ είναι εάν υπήρχαν συνεργοί στο έγκλημα. Δηλαδή εάν υπήρχαν άτομα που ενημέρωναν τους εκτελεστές για τις κινήσεις του Γιώργου Καραϊβάζ, ή εάν οι εκτελεστές είχαν παγιδεύσει το αυτοκίνητό του με συσκευή GPS.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά οι δύο εκτελεστές φαίνεται ότι είχαν σχεδιάσει λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο θα εκτελούσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ καθώς παρακολουθούσαν το καθημερινό του πρόγραμμα.

Γιώργος Καραϊβάζ

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ οι αξιωματικοί που ανέλαβαν την υπόθεση γνωρίζουν το δρομολόγιο διαφυγής τους μετά τη δολοφονία. Όλα δείχνουν ότι αυτή έγινε μέσω της οδού Γρανικού και από την οδό Παπανδρέου κατευθύνθηκαν προς το Άνω Καλαμάκι. Από κει πέρα είναι σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για την υπόλοιπη, καθώς και εάν εγκατέλειψαν κάπου το μηχανάκι και άλλαξαν όχημα, με το οποίο μετέβησαν και στον τελικό προορισμό τους.