Θεοφανία Παπαθωμά: «Η μικρή μου κόρη δε θέλει να βλέπει τις Άγριες Μέλισσες»

«Λέει "Όχι Δούκα, όχι Δούκα"»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θεοφανία Παπαθωμά: «Η μικρή μου κόρη δε θέλει να βλέπει τις Άγριες Μέλισσες»

Το πρωί του Σαββάτου, η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στη σειρά Άγριες Μέλισσες αλλά και στο πώς βλέπουν τα παιδιά της τον ρόλο που ενσαρκώνει.

Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πως η μικρή της κόρη δεν μπορεί ακόμα να καταλάβει γιατί βλέπει τη μαμά της σε δύο σημεία ταυτόχρονα, δίπλα της και στην τηλεόραση ενώ την ίδια στιγμή η μεγάλη βλέπει τη σειρά και της αρέσει πολύ - Δείτε εδώ ένα «καυτό» spoiler για τη σειρά του ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά για τις Άγριες Μέλισσες

«Η μικρή έχει τα νεύρα της, δε θέλει καθόλου να το βλέπει. Λέει “Όχι Δούκα, όχι Δούκα”, η Αγάπη (σ.σ. μεγαλύτερη κόρη της) θέλει να το βλέπει, της αρέσει πάρα πολύ. Δε ξέρω πώς το αντιλαμβάνονται, η αλήθεια είναι. Η μικρή μου λέει “γιατί δύο μαμάδες; Εσύ και αυτή”. Τι να της πω; Ότι αυτή είναι ψεύτικη; Είναι δύσκολο να το κατανοήσει».

Για τη δημοσιότητα που έχει εκείνη καθώς και ο Γρηγόρης Πετράκος, είπε: «Δεν κάναμε ποτέ μεγάλο θέμα γι’ αυτό. Ούτε λέμε και στα παιδιά κάτι… Δεν τους ενοχλεί, ούτως ή άλλως δεν είναι τόσο έντονο».

«Ακόμη δεν έχουμε πειστεί για το εμβόλιο. Εδώ δεν έχουν πειστεί οι γιατροί»

Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό πριν λίγο καιρό και μίλησε για το εμβόλιο του κορωνοϊού και την απόφαση της ίδιας αλλά και του συζύγου της Γρηγόρη Πετράκου εάν θα το κάνουν.

«Είμαστε υπέρ των εμβολίων εφόσον αποδειχτούν ότι είναι ασφαλή. Ακόμη δεν έχουμε πειστεί. Εδώ δεν έχουν πειστεί οι γιατροί. Εμείς τους γιατρούς ακούμε. Εγώ δεν έχω προσωπική άποψη, ούτε ο Γρηγόρης.

Οι ειδικοί γιατροί διεθνούς φήμης που βγαίνουν και μιλάνε δεν έχουν πειστεί. Τους παρακολουθούμε. Όταν έρθει η σειρά μου να το κάνω, θα δούμε. Αυτά είναι υποθετικά σενάρια. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται αύριο. Κάθε μέρα τα δεδομένα αλλάζουν. Όταν θα κληθώ να αποφασίσω, εκείνη τη στιγμή θα αποφασίσω. Τα βασικά εμβόλια τα έχουμε κάνει στα παιδιά μας.

Σαν οικογένεια, εμείς ακούμε τους γιατρούς. Και αυτά που δημοσίευσε ο Γρηγόρης ήταν τα βίντεο και οι πίνακες των ειδικών. Δεν έχουμε δική μας άποψη, ούτε εγώ ούτε ο Γρηγόρης. Σαν οικογένεια φοράμε μάσκα εκεί που είναι υποχρεωτική. Σεβόμαστε τους ανθρώπους που φοβούνται. Αν δεν ήταν υποχρεωτική η μάσκα δε θα τη φορούσαμε» είπε, μεταξύ άλλων, η Θεοφανία Παπαθωμά η οποία λίγο καιρό πριν είχε σχολιάσει τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου.