Χείμαρρος η Τσιμτσιλή για την κόντρα Καινούργιου - Ουγγαρέζου: «Δεν καταλαβαίνω τι λόγο είχε»

«Κάνε χιούμορ με αυτά που λένε για σένα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χείμαρρος η Τσιμτσιλή για την κόντρα Καινούργιου - Ουγγαρέζου: «Δεν καταλαβαίνω τι λόγο είχε»

Χείμαρρος ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στον αέρα της εκπομπής Happy Day, σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Για την ιστορία, όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής αναδημοσίευσε tweet που αφορούσαν στην εξωτερική εμφάνιση της παρουσιάστριας του Ευτυχείτε και ήταν πολύ άσχημα προς το πρόσωπο της.

Εκείνη ωστόσο, δεν άφησε το γεγονός να περάσει ασχολίαστο. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε: «Με ενημερώνετε για τα retweet που κάνει ο Ουγγαρέζος θίγοντας για ακόμα μια φορά την εξωτερική μου εμφάνιση...Θλίβομαι και τον λυπάμαι...Τίποτα άλλο. Άκρως προσβλητικά για μια γυναίκα πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα και «παρουσιαστή» που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα...Πόσο κρίμα».

κόντρα Καινούργιου Ουγγαρέζου

Να σημειώσουμε πως οι δυο παρουσιαστές, Καινούργιου και Ουγγαρέζος δεν έχουν τσακωθεί. Βέβαια, δεν έχουν και φιλικές σχέσεις, καθώς πριν από αρκετό διάστημα εκείνος την είχε κάνει unfollow στο Instagram, κάτι που η ίδια είχε σχολιάσει στην εκπομπή λέγοντας «Με έχει κάνει και unfollow… Τον πιάνουν τα ψυχολογικά του αλλά δεν πειράζει».

Το σχόλιο της Τσιμτσιλή στην κόντρα Ουγγαρέζου - Καινούργιου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που πρόβαλε την είδηση της κόντρας τους στον αέρα του Happy Day, θέλησε να πάρει θέση και να κάνει το δικό της σχόλιο, παίρνοντας το μέρος της Κατερίνας Καινούργιου.

«Για όλους εμάς που εκτιθέμεθα καθημερινά τόσα χρόνια γράφονται τέρατα κατά καιρούς. Το να μπω εγώ στη διαδικασία να βρω τι αρνητικό γράφουν για τον Κώστα Φραγκολιά για να το κάνω retweet, χωρίς να υπάρχει λόγος, ένα Σάββατο πρωί, νομίζω ότι με έναν τρόπο είναι σαν να ενισχύουμε αυτή την ανθρωποφαγία των social media. Δεν καταλαβαίνω τι λόγο είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το Σάββατο που ξύπνησε και ήπιε τον καφέ του… Κάνε χιούμορ με αυτά που λένε για σένα. Το να μπεις στη διαδικασία να βρεις τα αρνητικά tweets που αφορούν έναν συνάδελφό σου και να τα προτάξεις...», είπε η Σταματίνα.

Ωστόσο, διαφορετική άποψη είχε ο συνεργάτης της, Δημήτρης Παπανώτας όπου είπε: «Δουλειά του δεν είναι να σχολιάζει; Καλό θα είναι να μάθουν όσοι εκτίθενται καθημερινά για πολλά χρόνια, ότι δεν μπορούν να αρέσουν σε όλους» και έφερε μεγάλη ένταση στο πλατό. Ψηφίστε και εσείς ποιος έχει δίκιο! Καινούργιου ή Ουγγαρέζος;