Κατερίνα Καινούργιου για Ουγγαρέζο: «Θλίβομαι και τον λυπάμαι»

Νέα κόντρα στην ελληνική showbiz

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου για Ουγγαρέζο: «Θλίβομαι και τον λυπάμαι»

Σε μια εποχή που προσπαθούμε καθημερινά να καταπολεμήσουμε το bullying και την βία - τόσο την λεκτικήόσο και την σωματική - άτομα που έχουν το βήμα, δημόσια άτομα, υιοθετούν τέτοιου είδους περιστατικά. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να απαντήσει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος έκανε retweet κάποια άσχημα σχόλια που έγιναν για την εξωτερική εμφάνισή της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε screenshots με τα retweet του Δημήτρη Ουγγαρέζου και ξεκαθάρισε πως είναι θλιβερή η στάση του, ενώ απαντώντας σε έναν follower που της είπε ότι αναδημοσιεύει και τα δικά του αρνητικά σχόλια, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως είναι εντελώς διαφορετικό.

Μάλιστα θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε και κάποια σχόλια στον αέρα της εκπομπής για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Μ’ ενημερώνετε για τα retweet που κάνει ο …Ουγγαρέζος …θίγοντας για ακόμα μια φορά την εξωτερική μου εμφάνιση … Θλίβομαι κ τον λυπάμαι …τίποτα άλλο!» έγραψε αρχικά και συμπλήρωσε Άκρως προσβλητικά για μια γυναίκα πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα …και «παρουσιαστή» που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα … πόσο κρίμα…».

Καινούργιου Ουγγαρέζος
Καινούργιου Twitter
Καινούργιου απάντηση

«Τσακώνομαι με τον Φίλιππο όταν δεν μου κάνει like στις φωτογραφίες»

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως πολλές φορές τσακώνεται με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, γιατί ξεχνάει να της κάνει like στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη για τα γενέθλιά της στην οποία δεν έκανε like ο σύντροφός της. Στο σημείο αυτό η παρουσιάστρια τόνισε πως αυτό της έχει συμβεί και μάλιστα αποτελεί έναν από τους λόγους για τους οποίους συχνά έρχεται σε ρήξη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Γενικώς είναι ένας λόγος που τσακώνομαι με τον Φίλιππο. Πολλές φορές δεν μου κάνει like σε φωτογραφίες και του λέω "γιατί δεν μου έκανες σήμερα like;" και μου λέει "γιατί δεν την είδα την φωτογραφία"», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.