Δημήτρης Ουγγαρέζος: «"Καινούργιο" είδος ρεπορτάζ, μπράβο Σταματίνα»

Πυρά κατά της παρουσιάστριας του ALPHA για τα σχόλια που έκανε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «

Με αφορμή την κόντρα που ξέσπασε μέσα στο Σαββατοκύριακο ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Κατερίνα Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ένα σχόλιο το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της και ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 έσπευσε να της απαντήσει.

«Για όλους εμάς που εκτιθέμεθα καθημερινά τόσα χρόνια γράφονται τέρατα κατά καιρούς. Το να μπω εγώ στη διαδικασία να βρω τι αρνητικό γράφουν για τον Κώστα Φραγκολιά για να το κάνω retweet, χωρίς να υπάρχει λόγος, ένα Σάββατο πρωί, νομίζω ότι με έναν τρόπο είναι σαν να ενισχύουμε αυτή την ανθρωποφαγία των social media.

Δεν καταλαβαίνω τι λόγο είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το Σάββατο που ξύπνησε και ήπιε τον καφέ του… Κάνε χιούμορ με αυτά που λένε για σένα. Το να μπεις στη διαδικασία να βρεις τα αρνητικά tweets που αφορούν έναν συνάδελφό σου και να τα προτάξεις...», είπε η Σταματίνα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος διάβασε την τοποθέτησή της και της απάντησε με ένα σχόλιο όλο νόημα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Φοβερό να σχολιάζεις χωρίς να γνωρίζεις τι έγινε. “Καινούργιο” είδος ρεπορτάζ… Μπράβο στην Σταματίνα” ήταν το σχόλιό του.

Δημήτρης Ουγγαρέζος Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ποιος έχει δίκιο στην κόντρα Καινούργιου - Ουγγαρέζου;

Μία νέα κόντρα ξεπρόβαλε μέσα στο Σαββατοκύριακο στην ελληνική showbiz, όταν η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να απαντήσει δημόσια στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα σχόλια που είχε κάνει μέσω Twitter για την εμφάνισή της.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν είχε γράψει ο ίδιος αρνητικά σχόλια για την Κατερίνα Καινούργιου αλλά είχε κάνει retweet στο προφίλ του, τις αναρτήσεις άλλων χρηστών στο Twitter.

Η παρουσιάστρια του Open δε θα μπορούσε να το αφήσει να περάσει έτσι και φυσικά του απάντησε με μία σειρά από αναρτήσεις στο Twitter.

Μπείτε στα Instagram Stories του Youweekly.gr για να μας δώσετε την απάντησή σας και μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερα polls, κουίζ αλλά και συναρπαστικά βίντεο!

Καινούργιου Ουγγαρέζος κόντρα